Publicador de continguts

null 'Impulsem el que fas' subvenciona 127 projectes per activar l'economia als barris

Impulsem el que fas

'Impulsem el que fas' subvenciona 127 projectes per activar l'economia als barris

En aquesta nova edició s'han presentat 425 projectes, dels quals se n’han admès 353 i aprovat 127, que rebran una subvenció total de 2.710.000€ per al conjunt de modalitats

Barcelona, 27 d’oct. 2020

Es tanca la quarta convocatòria d'ajuts per a l'impuls socioeconòmic del territori. El programa 'Impulsem el que fas' que promou l'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, ofereix subvencions de fins al 80%, amb un màxim de 40.000 euros, per a projectes que impulsin l'activitat econòmica dels barris de Barcelona.

En aquesta nova edició s'han presentat 425 projectes, dels quan se n’han admès 353 i aprovat 127, que rebran una subvenció total de 2.710.000€ per al conjunt de modalitats. 

Les iniciatives presentades s'inscriuen en set modalitats diferents: empresa al territori, innovació socioeconòmica i ESS en sectors estratègics, foment de l'ocupació de qualitat al territori, innovació social digital als territoris, turisme responsable i sostenible, models agroalimentaris sostenibles i consum responsable i reactivació de l'activitat econòmica de proximitat als barris de Pla de Barris.

Amb 'Impulsem el que fas', Barcelona Activa reafirma la seva missió d’activar l’emprenedoria arrelada al territori, donant suport a projectes innovadors i sostenibles que fomentin l’ocupació, la digitalització i l’Economia Social i Solidària.

Més informació sobre el programa i edicions anteriors aquí.