Publicador de continguts

null El Convent de Barcelona Activa celebra el primer aniversari

L’espai de referència per a joves que busquen feina, formació i orientació professional organitza una jornada amb tallers, concerts i festa

El Convent de Barcelona Activa celebra el primer aniversari

L'espai de referència per a joves que busquen feina, formació i orientació professional organitza una jornada amb tallers, concerts i festa

Barcelona, 05 de des. 2023

Arriba el primer aniversari de El Convent de Barcelona Activa i ho celebrarem amb una festa. El proper 14 de desembre, l’espai de referència per a la formació, orientació i acompanyament laboral de joves acollirà una festa per commemorar un any de vida. La jornada començarà a partir de les 17:30 hores. 

La celebració inclourà una àmplia oferta perquè les persones assistents puguin testejar tots els serveis que hi desenvolupa Barcelona Activa. L’acte inclourà sessions de formació, suport i acompanyament en la recerca de feina. També s’hi faran activitats a càrrec dels diferents gremis de la ciutat com tallers de perruqueria i maquillatge, d’estampació tèxtil, de còctels nadalencs o la creació d’una peça de xocolata. L’accés és gratuït, però cal inscripció prèvia al següent enllaç.  

L’aniversari acabarà amb un afterwork amb concerts de Les Coco i de Lu-La, del Taller de Músics. A més, la festa comptarà amb la participació d’influencers de renom com @alextouspont, @canputades i @farnerrs. També hi haurà servei de barra, un córner de snacks, un fotomaton 360 graus, un punt de calcomanies personalitzades i moltes més sorpreses. 

Si vols conèixer l’oferta de serveis de El Convent de Barcelona Activa, trobaràs tota la informació en aquest enllaç!