Publicador de continguts

null El congrés internacional Smart City Expo torna a Barcelona

L'entrada del congrés internacional Smart City Expo

El congrés internacional Smart City Expo torna a Barcelona

El recinte de Gran Via a Fira de Barcelona acull la trobada centrada en avançar cap a unes ciutats més sostenibles i connectades

Barcelona, 18 de nov. 2021

Entre el 16 i el 18 de novembre s’està celebrant a Barcelona la desena edició del congrés Smart City Expo, un esdeveniment enfocat a debatre sobre els canvis necessaris per viure en unes ciutats més sostenibles i intel·ligents. La trobada, ubicada al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, torna a la presencialitat després del saló del 2020 organitzat en format virtual.

Durant els tres dies de celebració del congrés, l’Smart City acull actes sobre tecnologies, energia i medi ambient, mobilitat, governança, inclusió, economia, infraestructures o seguretat. La fira compta amb la representació de més de 700 ciutats i 146 països i Barcelona Activa hi participa formant part de l’estand de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu del saló se centra en utilitzar la innovació digital per millorar la vida de la ciutadania, amb la tecnologia com a peça clau per millorar els serveis públics i construir un futur digital integrador. Barcelona Activa participa al congrés amb actes sobre economia Blava i també al Barcelona Retail Lab i l’Innovation Journey Competition. A més, una quinzena d’start-ups vinculades a l’agència compten amb un espai propi al saló per presentar els seus projectes.

Si vols tenir més informació sobre la fira o recuperar activitats, clica en aquest enllaç.