Publicador de continguts

null BNEW, la cita a Barcelona per a la reactivació econòmica global

Una de les taules rodones del BNEW

BNEW, la cita a Barcelona per a la reactivació econòmica global

Barcelona acull la primera gran cita per a la reactivació econòmica global: la Barcelona New Economy Week (BNEW)

Barcelona, 06 d’oct. 2020

Barcelona acull la primera gran cita per a la reactivació econòmica global: la Barcelona New Economy Week (BNEW). Del 6 al 9 d'octubre, Barcelona es converteix en la seu de la nova economia amb un esdeveniment B2B que connecta sectors estratègics per al desenvolupament econòmic mundial: la logística, la indústria digital, l'e-commerce, el real state i les zones econòmiques.

La Barcelona New Economy Week es presenta com la gran cita per redissenyar el teixit productiu a escala global. I ho fa amb un format híbrid innovador que permet el seguiment online a través d'una potent plataforma tecnològica, mitjançant la producció simultània retransmesa en streaming d'alta qualitat en 6 canals, un per a cada sector. Més de 160 hores de continguts i 8.000 assistents dels quals un 30% són internacionals.

Els objectius de l'esdeveniment estan alineats amb el model de ciutat que s'impulsa des de l'Ajuntament de Barcelona, el BCN Green Deal, basat en la competitivitat, la sostenibilitat i l'equitat. En aquest context, s'acaba d'editar la guia 'Barcelona mai s'atura' amb 55 recursos pràctics per trobar feina, emprendre, formar-se o impulsar una empresa.

Barcelona Activa participa en diferents sessions, com el debat 'Global Cities' amb el Primer Tinent d'Alcaldia, Jaume Collboni, i l'urbanista Greg Clark, sobre l'impacte de la revolució digital en el món dels negocis; un acte sobre les oportunitats de futur en el sector de la logística; i l'entrega dels 'Premis a la Millor Innovació' que l'entitat organitza en col·laboració amb La Salle Technova per reconèixer les iniciatives més innovadores d'entre les presentades a la BNEW.