Publicador de continguts

null Barcelona acull la Mobile Week 2022

Cartell de la Mobile Week Barcelona 2022

Barcelona acull la Mobile Week 2022

Barcelona Activa impulsa tallers i activitats a l'esdeveniment que connecta la ciutadania i la tecnologia i se celebra entre el 28 de març i el 3 d’abril

Barcelona, 28 de març 2022

Arriba una nova edició de la Mobile Week a la ciutat, un espai per debatre i conèixer els nous reptes de present i futur de la tecnologia i l’impacte d’aquesta en la societat. Entre els propers 28 de març i 3 d’abril, l’esdeveniment que connecta la ciutadania i la tecnologia amb taules rodones, sessions i conferències. 

Les jornades inclouran activitats sobre el dret de la informació, la navegació per la xarxa, el metavers, les vocacions steam, el gaming o la bretxa de gènere en la tecnologia, entre d’altres. Barcelona Activa estarà present a la Mobile Week amb tallers relacionats amb les noves tecnologies i la digitalització. El Cibernàrium de Barcelona Activa impulsarà actes i activitats durant l’esdeveniment, en destaquem algunes de les més rellevants:

1. Que no t’ho expliquin! Vine i experimenta: conjunt de formacions sobre programació, que s’imparteixen en diferents biblioteques de la ciutat, des del 28 de març fins a l’1 d’abril.  

2. Els desafiaments ètics de la Intel·ligència Artificial: taller per a ser conscients i entendre els diferents conflictes ètics que es produeixen i què podem fer resoldre’ls o mitigar-los. 

3. Digitalitza la teva empresa! Dona el primer pas: sessió informativa amb claus per augmentar la productivitat empresarial a través de la digitalització.

Si necessites més informació sobre els nostres cursos i activitats tecnològiques, consulta aquest enllaç