Publicador de continguts

null Barcelona Activa estrena FAQS Activa Live

Barcelona Activa estrena FAQS Activa Live

Barcelona Activa estrena FAQS Activa Live

El canal d'Instagram @barcelonactiva estrena el nou format FAQS Activa Live, directes per donar resposta a les preguntes més freqüents de la ciutadania sobre recerca de feina, emprenedoria i empreses

Barcelona, 22 de maig 2020

El canal d'Instagram @barcelonactiva estrena el nou format FAQS Activa Live, per donar resposta a les preguntes més freqüents de la ciutadania sobre recerca de feina, emprenedoria i empreses.

Aquesta nova sèrie es va estrenar ahir i tindrà lloc cada dijous a les 17 h, amb la voluntat de tractar els temes que generen més inquietud i incertesa en aquests moments de situació excepcional, amb l'assessorament de persones expertes. Totes les sessions es faran en directe i tindran una durada aproximada d'uns 30 minuts. Els usuaris i usuàries que es connectin tindran la possibilitat d'interactuar i plantejar els seus dubtes en directe.

La primera sessió de FAQS Activa Live s'ha centrat en l'ocupació: recerca de feina, mercat laboral i formació online per a la recerca de feina. Carme Roselló, tècnica coordinadora de mercat laboral i recerca de feina de Barcelona Activa, va ser l'encarregada de donar resposta a totes aquestes qüestions.

L'objectiu principal de l'acció és reforçar els serveis i recursos d'assessorament i acompanyament que ofereix Barcelona Activa, per via telemàtica i amb un nou format que genera més proximitat amb les persones. Les temàtiques de les sessions s'aniran anunciant prèviament a les xarxes socials de Barcelona Activa i a través de la resta de canals digitals, com ara els butlletins setmanals. Uns dies abans de les sessions es recolliran les preguntes de la comunitat a través d'Instagram Stories.

Durant l'emissió es respondran aquestes preguntes i també les noves que es plantegin en directe. Un cop finalitzat, es podrà veure íntegrament a Instagram TV i el contingut més rellevant serà publicat també en càpsules breus al canal de YouTube de Barcelona Activa.