Publicador de continguts

null Barcelona Activa crea un Think Net per impulsar noves polítiques públiques

Un moment de la primera trobada del grup motor del ThinkNet

Barcelona Activa crea un Think Net per impulsar noves polítiques públiques

L'agència posa en marxa una xarxa d'intercanvi de coneixement formada per experts en què aborden reptes en ocupació, sostenibilitat econòmica, emprenedoria i innovació

Barcelona, 31 de març 2022

Barcelona Activa estrena el projecte Think Net. Es tracta d’una xarxa d’intercanvi de coneixement formada per persones expertes i referents dels àmbits d’actuació de Barcelona Activa per impulsar noves polítiques publiques. L’objectiu s’enfoca a abordar reptes sobre l’ocupació juvenil, la sostenibilitat econòmica i els nous models de negoci innovadors, entre d’altres.

La nova iniciativa pretén generar un impacte positiu i de benestar cap a la ciutat de Barcelona. L’espai de trobada reflexionarà sobre els cinc eixos estratègics de l’organització: formació i capacitació digital, reforç a l’emprenedoria i la competitivitat empresarial, protecció del treball i foment de l’ocupació de qualitat, proximitat i cohesió socials i impuls de projectes tractors de desenvolupament territorial i sectorial.

El Think Net vol facilitar la generació i difusió de coneixements. La xarxa té com a objectius anticipar tendències econòmiques, fomentar aliances publicoprivades amb el teixit socioeconòmic i projectar Barcelona com a referent de competitivitat, innovació i sostenibilitat. La primera trobada es va celebrar el passat dimecres 23 de març a l’espai InnoBA i va comptar amb la participació d’una vintena de professionals referents de l’empresa i la universitat.

Si t’interessa conèixer en què consisteix el Think Net o t’agradaria descobrir qui hi participa, consulta aquest enllaç.