Publicador de continguts

null Barcelona Activa acompanya 20 start-ups al 4YFN

Torna la fira internacional de l'emprenedoria 4YFN

Barcelona Activa acompanya 20 start-ups al 4YFN

Una vintena d’empreses emergents tindran presència a la fira de l’emprenedoria per donar-se a conèixer al mercat local i internacional

Barcelona, 09 de febr. 2022

Torna l’esdeveniment mundial de referència per a l’emprenedoria. El 4YFN ja és aquí i Barcelona Activa hi participarà acompanyant 20 start-ups del seu ecosistema. Les empreses emergents donaran a conèixer diferents projectes emprenedors impulsats des de les incubadores i programes d’acompanyament de l’agència.

Les start-ups seleccionades es presentaran al Discovery Stage del 4YFN, on donaran a conèixer iniciatives d’àmbits tan diversos com les indústries creatives, la mobilitat, la salut, l’alimentació o el deep tech, amb models de negoci B2B i B2C. 20 empreses que formaran part del 4YFN, concretament Bricken, Zoundream, Marsupialis, One-tap, Stageinhome, Ticc Mobility, Proppos, Nectios, Eos Connectivity, Fregata Space, Oxeen, Columat, Qbeast, Storydata, Mixo, Gira por las Casas, Sycai Medical, Biel Glasses, Bronze i Kidalos.

Així mateix, Barcelona Activa organitzarà diferents taules rodones sobre tendències d’inversió, emprenedoria científica i dones emprenedores, entre d’altres. També disposarà d’un estand on oferirà un espai de showroom de productes d’algunes de les start-ups de la comunitat.

Informa’t del programa del 4YFN d’enguany en aquest enllaç.