Publicador de continguts

null Torna 4YFN, la fira anual de l'ecosistema d'start-ups a Barcelona

4YFN

Torna 4YFN, la fira anual de l'ecosistema d'start-ups a Barcelona

Una trentena d’empreses innovadores incubades a les instal·lacions de Barcelona Activa estaran presents al 4YFN2021

Barcelona, 25 de juny 2021

Barcelona acull una nova edició de a la fira de referència per a start-ups, el 4YFN, que torna a la ciutat després de la cancel·lació de l’any passat a causa de la pandèmia del COVID-19. Barcelona Activa hi participarà amb un estand que portarà per lema “Creating the environment for your start-up”.

Durant els quatre dies que dura l’esdeveniment, es donaran a conèixer les principals actuacions de promoció econòmica vinculades a les start-ups que s’estan duent a terme des dels diferents projectes de l’agència.

En la nova edició del 4YFN, Barcelona Activa presentarà tres eixos d’activitats emmarcats en l’estratègia Barcelona Green Deal. El primer s’enfocarà en els nous pols d’activitat econòmica, com els hubs d’indústries creatives,  d’economia de l’esport,  d’economia blava i el de l’àmbit deep tech. El segon eix, en canvi, posarà en relleu el talent digital amb IT Academy, i finalment, el tercer estarà destinat als serveis que s’ofereixen a les start-ups a través de la xarxa d’Incubadores, l’UX lab i els programes específics per a start-ups.

Barcelona Activa també portarà al 4YFN una trentena de start-ups. Totes elles han crescut sota el paraigües d’alguna de les tres incubadores de Barcelona Activa (Glòries, MediaTIC o Almogàvers) o bé han format part d’algun programa d’acompanyament (Preincubació, Preacceleració, Innofood o Futurisme). 

L’estand de Barcelona Activa acollirà, durant els quatre dies de fira, diverses activitats i conferències. A continuació, esmentem algunes: 

  • Taula rodona “Barcelona Deep Tech Hub”: un espai de debat amb tres persones expertes de l’àmbit deep tech que parlaran sobre la situació actual i sobre quines mesures s’haurien de prendre per posicionar la ciutat com un referent en termes d’emprenedoria de base tecnològica i científica.   

  • Presentació de les 21 spin-offs més rellevants de l’àmbit deep tech. També s’hi anunciarà i es presentarà la celebració del Fòrum d’Inversió Deep Tech durant el pròxim mes de setembre.  

  • Xerrada sobre el talent digital junior de l’IT Academy, on poder conèixer de primera mà el programa digital i les competències que adquireixen les persones que fan les nostres formacions digitals.  

  • Speedating sobre marketplace de talent digital junior. Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) i la Fundació Mobile World Capital organitzaran, en el marc de l'aliança Barcelona Digital Talent, un nou Speed Dating per connectar el millor talent digital entre nous perfils professionals i empreses del sector digital. Durant dos dies, donaran cita a més de 60 candidats i 8 empreses, realitzant un total de més de 150 entrevistes a la fira mundial del mòbil 4YFN - MWC 21'.  

A través dels seus programes, Barcelona Activa posa a disposició de les start-ups serveis d'oficina a les instal·lacions de les seves incubadores i espais compartits de coworking. També s’ofereixen serveis de valor afegit com el servei de mentoring, accés a esdeveniments de networking i un servei de testatge de productes i serveis, lUXLab, on s’orienta els nous emprenedors sobre com millorar i fer evolucionar els seus productes i serveis abans de fer el llançament al mercat.

Per a més informació sobre l’esdeveniment i les activitats durant els quatre dies del 4YFN 2021, es pot consultar el següent enllaç.