Publicador de continguts

null El II Congrés de Competències Digitals arriba per debatre sobre el context digital actual

Segón Congrés de Competències Digitals

El II Congrés de Competències Digitals arriba per debatre sobre el context digital actual

L'esdeveniment serà en format virtual i s’analitzaran quines són les competències i habilitats necessàries en temps de pandèmia

Barcelona, 04 de febr. 2021

El proper 18 de febrer tindrà lloc el II Congrès de Competències Digitals organitzat per Barcelona Activa, el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat Blanquerna i ja estan obertes les inscripcions.

L’objectiu de l’esdeveniment, que es farà en format streaming i enguany porta el lema de ‘Ciutadania digital en temps de pandèmia’, és promoure la participació activa de la ciutadania en la societat digital, debatent sobre les competències i habilitats necessàries en el context actual de pandèmia i sobre el poder de la tecnologia en les activitats i interaccions socials.

El Congrés comptarà amb la participació de persones expertes del món digital que compartiran els seus coneixements i opinions sobre el paper que té la tecnologia en la societat mentre es conviu amb la crisi sanitària. També es posarà el punt de mira en les estratègies i línies de futur que s’hauran de treballar per reactivar els ecosistemes econòmics i socials. Tot en això en una jornada que durarà des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda.

Els continguts s’emmarquen en 3 blocs temàtics: Els marcs de referència de les competències digitals, la bretxa digital i les desigualtats, i el benestar i la seguretat digital. També es duran a terme tallers pràctics on els usuaris i usuàries podran participar, amb places limitades.

Pots consultar aquí tota la informació sobre les ponències I debats i fer la teva inscripció.