Publicador de continguts

null Obertes les noves convocatòries dels programes de Preacceleració i Preincubació d’start-ups

Nova edició programes de Preacceleració i Preincubació d’start-ups, de Barcelona Activa

Obertes les noves convocatòries dels programes de Preacceleració i Preincubació d’start-ups

Ambdós programes tenen per objectiu ajudar a impulsar nous projectes emprenedors digitals i tecnològics

Barcelona, 04 de febr. 2021

Les noves convocatòries dels programes de Preacceleració i Preincubació de Barcelona Activa ja estan obertes i busquen nous projectes emprenedors per impulsar-los i acompanyar-los.

Preincubació és el programa de suport a la posada en marxa d’start-ups digitals. En una primera fase se seleccionaran 15 projectes per a participar al bootcamp, és a dir, cinc dies de formació per a definir i validar el model de negoci així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants. Enguany serà en format online i tindrà lloc del 22 al 26 de març.

Serà al darrer dia d’aquest bootcamp que se seleccionaran els 10 projectes que participaran a la segona fase: la preincubació, a partir del 6 d’abril. Es tracta d’una estada gratuïta de 9 mesos a l’espai de coworking de la Incubadora MediaTIC, on els i les participants podran desenvolupar els seus projectes, rebre tutories i connectar amb l’ecosistema emprenedor.

Pots consultar aquí els requisits que han de tenir els projectes per participar. Les inscripcions estan obertes fins al 15 de febrer. I si vols rebre més informació de Preincubació pots enviar teus dubtes al correu preincubació@barcelonactiva.cat.

Preacceleració és el programa d’acompanyament de projectes emprenedors en fases inicials amb alt impacte tecnològic. La nova edició també es durà a terme en format online, i ofereix assessorament personalitzat, un espai gratuït de coworking durant 4 mesos a la Incubadora MediaTICworkshops amb persones expertes, accés a possible inversió i connexions amb la comunitat emprenedora. 

El programa va dirigit a start-ups tecnològiques que preferiblement tinguin patents o know-how com a gran actiu, un prototip funcional i un equip integrat per personal tècnic o científic.

Aquí trobaràs tota la informació del programa i el formulari que cal omplir per participar. Es rebran sol·licituds fins al 21 de febrer. Si vols participar o rebre més informació, pots escriure a: preacceleracio@barcelonactiva.cat.