Publicador de continguts

null Arriba InnoDiàlegs, el nou cicle de Masterclass Cibernàrium sobre innovació empresarial

InnoDiàlegs, conferències sobre innovació empresarial

Arriba InnoDiàlegs, el nou cicle de Masterclass Cibernàrium sobre innovació empresarial

Barcelona Activa i Pimec s'uneixen per impulsar aquest cicle de sessions en 'streaming' que comptarà amb ponents de renom

Barcelona, 28 de gen. 2021

El proper mes de febrer arrancarà InnoDiàlegs, el nou cicle de Masterclass Cibernàrium impulsat per Barcelona Activa i Pimec, que s'estendrà al llarg del 2021. A través de ponències inspiradores de la mà d’uns i unes ponents de luxe, l’objectiu d’aquest nou cicle és fomentar la innovació empresarial a les petites i mitjanes empreses i oferir eines i consells per incorporar aquesta mirada innovadora en els seus models de negoci. 

En concret, es posaran sobre la taula els models i tendències d’innovació actuals, s’analitzarà la relació entre la tecnologia i la innovació, es parlarà de la innovació oberta i la relació amb l’ecosistema i de l’impacte social i ambiental, més enllà de l’econòmic. 

Aquestes seran les 5 sessions previstes. Totes són gratuïtes però cal inscripció prèvia: 

  • Com innovar sense ser Google, amb Alfons Cornella. 11 de febrer, de 18 a 19.30h. 

  • Què fer i què evitar per innovar a la teva empresa, amb Xavier Marcet. 8 d’abril, de 18 a 19.30h. 

  • Data Driving Innovation (Innovació i dades), amb Esteve Almirall. 10 de juny, de 18 a 19.30h. 

  • Network Thinking: gestió de la xarxa de contactes sota objectius fixats, amb Daria Tataj. 16 de setembre, de 18 a 19.30h. 

  • FabLab: Innovació bottom-up, participativa i sostenible, amb Tomas Diez. 11 de novembre, de 18 a 19.30h. 

Innovar no és només per les grans empreses 

La primera sessió que inaugurarà el cicle ésCom innovar sense ser Google?’, i serà impartida pel fundador d’Infonomia, Alfons Cornella, el proper 11 de febrer a les 18h. Amb una experiència de més de 25 anys en el camp de la innovació, Cornella explicarà els ingredients necessaris que necessiten les petites i mitjanes empreses per començar un procés d’innovació. 

Prèviament a aquesta Masterclass, el proper dijous 4 de febrer a les 16h Cornella estarà en directe a lInstagram de Barcelona Activa, participant al FAQS Activa Live i fent una prèvia de la Masterclass. Els FAQS Activa Live són entrevistes en directe a persones tècniques i expertes de diferents matèries relacionades amb treball, formació, emprenedoria i empreses que duem a terme quinzenalment.