Publicador de continguts

null Barcelona Activa no s’atura per Nadal

L'equipament Porta22

Barcelona Activa no s’atura per Nadal

La majoria d’equipaments mantindran les portes obertes durant les festes, però amb horari reduït

Barcelona, 23 de des. 2020

Barcelona Activa manté l’activitat durant el període de festes de Nadal. La majoria d’equipaments seguiran oberts i oferiran assessorament presencial, encara que amb horari reduït, a totes aquelles persones interessades en trobar feina, impulsar un projecte emprenedor o el seu propi negoci. Els dies festius i els caps de setmana, com és habitual, els espais romandran tancats.

A continuació s’especifiquen els horaris de cada equipament:

A l’àrea de treballPorta 22 obrirà de 9 a 15 h, del 24 de desembre al 8 de gener, Ca N’Andalet tanca del 24 de desembre a l’1 de gener, i Nou Barris Activa estarà obert en horari habitual tots els dies laborables: de 8.30 a 15 h. Les persones que necessitin assessorament per a la cerca de feina o bé per la millora del seu perfil professional podran seguir formant-se amb les següents activitats online.

Les persones treballadores autònomes i les persones empresàries podran dirigir-se a l’OAE en el seu horari habitual, excepte els dies 24 i 31 de desembre que serà de 8.30 a 14.30 h. El Parc Tecnològic també mantindrà el seu horari normal, excepte els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, que serà de 8 a 15 h. A més, al web hi ha disponibles diferents formacions online.

L’emprenedoria tampoc s’atura. El Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries obre tots els dies laborables, de 9 a 15 h, la xarxa d’incubadores (Glòries, MediaTIC i Almogàvers) canviarà el seu horari de recepció els dies 24 i 31, obrint de 8 a 15 h, i el Convent de Sant Agustí romandrà tancat del 24 de desembre al 3 de gener, tots dos inclosos. També estan disponibles les següents activitats online per a totes les persones interessades en impulsar un projecte o adquirir noves habilitats emprenedores.

Respecte a la formació tecnològica del Cibernàrium, el centre obre el 24 de desembre fins les 15 h i estarà tancat del 28 al 31 de desembre. També tancarà a les 15 h el 5 de gener. Tothom que vulgui aprendre noves tecnologies i eines digitals podrà seguir fent-ho amb les formacions online del Cibernàrium.

I, per últim, les organitzacions de l’Economia Social i Solidària es podran seguir adreçant en horari habitual, de 8.30 h a 15 h a Nou Barris Activa. Només el Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica, que assessora sobre ESS, tancarà del 25 de desembre al 6 de gener. InnoBA estarà obert en horari de 8 a 15 h els dies 24, 31 i 5 de gener i en horari habitual la resta de dies laborables. Totes les activitats online relacionades amb ESS seguiran estant disponibles per a aquelles persones que es vulguin formar durant les festes.