Publicador de continguts

null Arrenca la cinquena edició del programa d'ajuts 'Impulsem el que fas' de fins a 50.000 euros

La convocatòria està destinada a projectes que impulsin l'economia als barris i districtes de la ciutat de Barcelona

Arrenca la cinquena edició del programa d'ajuts 'Impulsem el que fas' de fins a 50.000 euros

La convocatòria està destinada a projectes que impulsin l'economia als barris i districtes de la ciutat de Barcelona

Barcelona, 07 d’abr. 2021

Barcelona Activa i l'Ajuntament de Barcelona han donat el tret de sortida a la cinquena edició del programa d’ajuts econòmics Impulsem el que fas aquest dimecres 6 d’abril. Es tracta d’una nova convocatòria d'ajuts per a projectes amb seu social o delegació a la ciutat de Barcelona que activin l'economia als barris.

Impulsem el que fas busca promoure la participació activa tant de les persones treballadores i emprenedores com d’associacions, fundacions, cooperatives, persones treballadores autònomes i micro i petites empreses que tinguin idees per impulsar l'economia als barris i districtes de la ciutat.

Com a particularitat, aquest any Impulsem el que fas està dotat del pressupost municipal més alt fins ara, 3,2 milions d'euros. Des de Barcelona Activa volem que totes les persones puguin desenvolupar els seus projectes per millorar l'activitat econòmica de Barcelona. Per aconseguir-ho, a través d’aquest programa d’ajuts les persones emprenedores podran rebre fins al 80% del pressupost total del seu projecte amb un màxim de 50.000 euros d’import subvencionat.

Pel que fa a les modalitats, enguany es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l'emprenedoria i l'empresa, la dinamització de locals en planta baixa, la innovació socioeconòmica, l'ocupació de qualitat, el turisme responsable i sostenible, el consum responsable, els models agroalimentaris sostenibles, les indústries creatives i la logística amb vehicles zero emissions.

La convocatòria de presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al 5 de maig. Si t’interessa, fes clic aquí per a més informació.