El web de l'Ajuntament de Barcelona

BCN Espais de Negoci

És el nou cercador d’espais empresarials disponibles a la ciutat de Barcelona que us permetrà cercar els locals comercials, oficines, centres de negoci, naus industrials o sòl industrial desocupats, tant en règim de lloguer com de compra.

Oferta immobiliària

BCN Espais de Negoci us permetrà accedir a gairebé la totalitat de l’oferta immobiliària de Barcelona a través dels productes que ofereixen els membres col·legiats a les següents entitats:

 • APCE
  Associació de Promotors i Constructors d’Edificis

 • AF
  Col·legi d’Administradors de Finques

 • API
  Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària

 • ACN
  Associació de Centres de Negoci

 • Associació d'Experts Immobiliaris de Catalunya

  AEIC
  Associació d'Experts Immobiliaris de Catalunya

 • Consultors immobiliaris que col·laboren estretament amb l’Ajuntament de Barcelona

Avís legal

Política de Privacitat

Garantim que qualsevol transmissió de les seves dades personals s’efectua amb plataformes i tecnologies que compleixen amb els estàndards de seguretat.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el Sector de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona garanteix la confidencialitat en el tractament de les seves dades personals. En qualsevol moment pot modificar o anul·lar les seves dades, mitjançant petició escrita a Sector de Promoció Econòmica – Direcció d’Espais per a empreses, Carrer de la Llacuna 162, 08018 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça bcnespaisdenegoci@bcn.cat

Avís Legal

El Sector de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, amb domicili social a Llacuna, número 162, 08018 Barcelona), és titular del web www.barcelonactiva.cat/espaisdenegoci, i per tant, es reserva tots els drets de propietat intel·lectual.

El Sector de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari, sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial i sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu web i els serveis que s'hi ofereixen. Així, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades dels continguts d'aquest web, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial del Sector de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.

El Sector de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona declina tota responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web ja que la funció dels links que hi apareixen és únicament la d'informar sobre un tema concret.

El Sector de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona s'exonera de tota responsabilitat pel correcte funcionament d'aquests enllaços, del resultat obtingut a través d'ells, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la que s'accedeixi, així com dels perjudicis que la informació de la pàgina trobada pugui ocasionar en l'usuari.

BCN Espais de Negoci utilitza plataformes i tecnologies que compleixen amb els estàndards de seguretat i amb la Llei Orgànica 15/1999 sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).