El web de l'Ajuntament de Barcelona

Oferta immobiliària

BCN Espais de Negoci us permetrà accedir a gairebé la totalitat de l’oferta immobiliària de Barcelona a través dels productes que ofereixen els membres col·legiats a les següents entitats:

 • APCE
  Associació de Promotors i Constructors d’Edificis

 • AF
  Col·legi d’Administradors de Finques

 • API
  Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària

 • ACN
  Associació de Centres de Negoci

 • Associaci d'Experts Immobiliaris de Catalunya

  AEIC
  Associació d'Experts Immobiliaris de Catalunya

 • Consultors immobiliaris que col·laboren estretament amb l’Ajuntament de Barcelona

Com cercar un espai

Cercador BCN Espais de Negoci

Si esteu buscant locals comercials, oficines, centres de negoci, naus industrials o sòl industrial disponibles a Barcelona, tant en règim de lloguer com de compra, feu clic aquí.

Altres espais de negoci

Posem a la vostra disposició altres tipus d’oficines que responen a diversos perfils i necessitats:

Oficines temporals per dies, setmanes i mesos


Oficines d’innovació i incubació:

Incubadora d’empreses

Parc Tecnològic Barcelona Nord

Oficines temporals per a inversors internacionals

Informació d’interès

Us recordem que, abans d’iniciar una activitat a Barcelona, és necessari obtenir la corresponent llicència o presentar la comunicació d’activitats. Podeu consultar les condicions requerides per qualsevol activitat, i el règim al que estan sotmeses, així com la llista d'activitats incloses al Règim de Comunicació a les Oficines d’Atenció al Ciutadà, a internet o al telèfon 010(*) o 807 117 700(**), si es truca des de fora de l'àrea metropolitana de Barcelona.

En cas que sigui necessari realitzar obres, haureu d’obtenir el permís de l’Ajuntament. El tipus de permís d’obres a demanar (llicència, comunicat, assabentat o autorització per a actuacions d'urgència) depèn del lloc on es vulgui fer l'obra i de la classe de treballs a realitzar. Podeu consultar les condicions requerides per qualsevol obra, i el règim al que està sotmesa, a les Oficines d’Atenció al Ciutadà, a internet o al telèfon 010(*) o 807 117 700(**), si es truca des de fora de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Per poder obtenir el permís d’obres caldrà facilitar les dades de l'obra i el seu pressupost. En cas de necessitar un assabentat d'obres, es podrà tramitar al moment i es rebrá per correu postal a l'adreça facilitada. En la resta de casos, se us informarà a quina Oficina d'Atenció al Ciutadà heu d'anar per tramitar el permís, el procediment per fer-ho i la documentació necessària.

(*) Preu de la trucada: 0,45 euros establiment de trucada (IVA inclòs). 0,06 euros minut (IVA inclòs) tarifat per segons.
(**) Preu de la trucada: Preu màxim: 0,46 euros minut (IVA inclòs) tarifat per segons.

BCN Espais de Negoci utilitza plataformes i tecnologies que compleixen amb els estàndards de seguretat i amb la Llei Orgànica 15/1999 sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).