saltar navegació

Menú principal

Barcelona Activa amb l'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa fomentem i enfortim les iniciatives emprenedores, entitats i empreses de l'àmbit de l'Economia Social i Solidàriade la ciutat (cooperativisme, tercer sector, associacions, economies col·laboratives del procomú, economies comunitàries...). És per això que oferim acompanyament i formació especialitzada tant als nostres equipaments centrals com a diversos barris de la ciutat. També impulsem altres actuacions per fomentar l'Economia Social i Solidària a la ciutat. Si vols més informació sobre les nostres línies d'actuació clicaaquí.

Per saber més sobre les activitats que impulsem d'Economia Social i Solidària subscriu-te al nostre butlletí.

FES UNA ULLADA ALS NOSTRES RECURSOS I SERVEIS DISPONIBLES!

Iniciem una nova oferta formativa per a persones, projectes i empreses de l'Economia Social i Solidària! Posem en marxa tallers específics de formació i acompanyament per l'impuls de projectes i l'enfortiment d'empreses d'Economia Social i Solidària. També oferim càpsules formatives concretes sobre temàtiques específiques de l'Economia Social i Solidària. Més informació:

  • TALLERS D'EMPRENEDORIA SOCIAL I COL·LECTIVA

  • Esteu tirant endavant un projecte amb impacte social i ambiental positiu? Voleu organitzar-vos de manera participativa? Aquests tallers que compten amb sessions de formació i hores d'acompayament personalitzat us ajuden a posar fil a l'agulla!

  • Fes el teu Pla de Comunicació amb perspectiva de gènere i inclusiu (22/06). (+)

  • CÀPSULES FORMATIVES PER UNA CULTURA ORGANITZATIVA MÉS HUMANA:

  • Amb aquestes càpsules formatives us oferim eines per posar les persones al centre de la vostra organització i millorar-ne la gestió col·lectiva, la implementació de mesures d'igualtat i mecanismes per fomentar una governança més participada.

  • Mesures i plans d'igualtat a les organitzacions: aplicacions pràctiques (14 i 21/06). (+)

  • PROGRAMA COOPERATIVES DE JOVES DE SARRIÀ-ST.GERVASI

  • A través d'aquest programa podràs participar en la primera experiència de cooperatives de joves a Barcelona, inspirada en les cooperatives de Joves del Quebec, que fa més de 30 anys que promouen l'autoocupació juvenil, on aprendràs a crear i gestionar un projecte d'emprenedoria col·lectiva per posar en marxa un servei o activitat real a la teva comunitat.

  • Més informació aquí (+)

SERVEI D'ASSESSORAMENT PER PROJECTES I EMPRESES D'ESS

Esteu començant un projecte amb impacte social i/o ambiental? Sou una entitat o empresa d'Economia Social i Solidària? Volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes, i a consolidar les vostres organitzacions. Us oferim assessorament expert i individualitzat al Servei d'Assessorament d'Economia Social i Solidària. Nou Servei d'Assessorament Itinerant a Trinitat Nova, la Teixonera i St. Genís, la Marina, el Bon Pastor i la Verneda.


CapbusadESS. La setmana de l'Economia Social i Solidària

Durant el mes de juliol t'esperem a la setmana de l'Economia Social i Solidària amb espais d'intercanvi de pràctiques, coneixement d'experiències inspiradores i formació de caràcter innovador en l'àmbit de l'ocupació, l'emprenedoria social i col·lectiva i la promoció d'organitzacions d'Economia Social i Solidària.

  • Properament més informació

Descarrega't les nostres activitats destacades fins setembre aquí