saltar navegació

Menú principal

Assessorament / Economia Social i Solidària

Barcelona Activa posa en marxa un servei d'Assessorament en Economia Social i Solidària* per a persones emprenedores i empreses

Us oferim un servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per acompanyar-vos en la creació, constitució i enfortiment dels vostres projectes i organitzacions d'Economia Social i Solidària.

- Voleu muntar una cooperativa, associació o empresa d'economia social?
- Teniu una idea de negoci amb impacte social. És viable?
- Sou una entitat ja en funcionament, com millorem la vostra estratègia?
- Fa temps que'desenvolupeu una activitat de manera informal i voleu formalitzar-la?
- Us caldrien eines per gestionar els conflictes en la vostra organització?

Feu una ullada al vídeo on t'expliquem en què consisteix clicant aquí!


Si teniu una idea de projecte o sou ja una organització amb impacte social positiu que posa les necessitats de les persones al centre i treballeu amb valors participatius, aquest és el vostre servei.

1. Demana cita o vine a una sessió informativa i explica'ns-ho!

2. Reuneix-te amb una persona tècnica especialitzada en ESS, amb experiència en l'àmbit i feu conjuntament un pla de formació i acompanyament

3. Establiu sessions periòdiques per fer seguiment de la vostra evolució

*** Si esteu iniciant o pensant un projecte Demaneu cita en aquest enllaç i veniu a una primera sessió informativa al Centre per a la Iniciativa Emprenedora a Glories Carrer de la Llacuna, 162, 08018 Barcelona - 901 55 11 55

*** Si ja porteu prop d'un any d'activitat  Demaneu cita en aquest enllaç i veniu al l'Oficina d'Atenció a l'Empresa.

OAE - Carrer de Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona - 933 20 96 00


***I també ... Estem al teu barri! Pla de Barris, de la mà de Barcelona Activa posa en funcionament un servei itinerant d'atenció per a persones amb idees i motivació que volen posar en marxa un projecte o formalitzar una activitat d'Economia Social i Solidària.

S'ofereix un servei d'assessorament individualitzat on es podrà trobar informació (formacions, ajudes econòmiques, informació jurídica...) i l'acompanyament necessari (elaboració d'un full de ruta...) per a començar un projecte o millorar-ne un d'existent.

El servei arriba als barris de Trinitat Nova, Zona Nord, Les Roquetes, Sant Genís dels Agudells, La Teixonera, La Marina, Bon Pastor, Baró de Viver, Trinitat Vella, La Verneda i La Pau i El Besòs i el Maresme, amb voluntat d'apropar els serveis als barris i de tirar endavant iniciatives, col·lectives, que generin ingressos tenint en compte les necessitats de les persones, del barri i de la comunitat.


Ens podreu trobar: els dilluns a Trinitat Nova; dimarts a La Teixonera o bé Sant Genís dels Agudells; els dimecres a La Marina; dijous a Bon Pastor i a La Verneda.

Per més informació del Servei Itinerant als barris , i concertar cites: Telèfon contacte: 651537177 (demanar per Gemma)


  • Assessorament ECSS

(*) Economia Social i Solidària. Engloba totes aquelles pràctiques econòmiques transformadores que tenen com a tret característic una altra manera de fer economia, tot prioritzant la satisfacció de les necessitats de les persones. Aquestes iniciatives també incorporen la perspectiva de gènere i la cura del seu impacte en l'entorn. A més,  tenen un alt compromís amb la comunitat i aposten per una gestió democràtica i participativa

Barcelona Activa. Llacuna, 162-164. 08018 Barcelona. Tel. 93 4019777. Com  arribar.
Edifici MediaTIC. Roc Boronat, 117. 08018 Barcelona. Tel 93 3209600. Com arribar.

.