saltar navegació

Menú principal

Inici » Què és Barcelona Activa» Qui som» Capital Humà

Línies d'activitat/Capital Humà

El talent creix de la mà de les noves ocupacions i els sectors econòmics emergents

Les noves tecnologies, la globalització de l'economia i l'aparició de noves necessitats de les persones i les empreses estan transformant el món laboral. En aquest context de canvi es modifiquen les formes de treballar i apareixen noves ocupacions, altres es transformen i d'altres emergeixen amb força. 

Estar al dia sobre les principals tendències del mercat de treball i conèixer de què treballar i com treballar és clau per evolucionar professionalment. Amb Porta22, l'Espai de les noves Ocupacions, Barcelona Activa posa a l'abast de la ciutadania un espai de lliure accés per trobar feina, orientar el futur professional, i evolucionar en el món laboral. 

Porta22, Espai de Noves Ocupacions és un equipament de darrera generació per a la detecció, divulgació i orientació en les noves oportunitats d'ocupació que suposa la societat del coneixement. Porta22 investiga les noves tendències del món del treball amb especial èmfasis en les noves ocupacions i les noves cultures del treball al mateix temps que proporiciona les eines per desenvolupar les capacitats i competències de les persones d'acord amb el context actual del mercat de treball. 

Porta22 compta amb una plataforma multimèdia per consultar més de 700 perfils professionals explicats al detall, més de 120 vídeos de sectors emergents, reportatges d'ocupacions i testimonis de professionals dedicats a una nova ocupació, 15 aplicacions multimèdia per orientar, avaluar i ajudar les persones en la recerca de feina i més de 50.000 pàgines de continguts digitals, articles, informes i referències bibliogràfiques sobre el treball. 

Porta22 compta amb un programa d'activitats on a través de tallers, seminaris, taules rodones, debats i conferències es treballa el desenvolupament professional dels seus participants. Porta22 està obert també a la programació d'activitats a mida per a grups d'escoles i professionals. 

L'assessorament personalitzat que s'ofereix a Porta22 permet resoldre dubtes professionals i descobrir els recursos més útils de la ciutat per a la orientació professional.

Porta22 forma part de la Réseau Cités des Mètiers. 


  • El talent creix de la mà de les noves ocupacions i els sectors econòmics emergents

Porta 22, Espai de Noves Ocupacions. Llacuna, 162-164. 08018 Barcelona. Tel. 93 401 98 99. Com arribar.

Activitats destacades

  • 700 noves ocupacions: Els perfils professionals amb més futur explicats al detall.

  • 13 nous sectors econòmics: Les sortides professionals que ofereixen els sectors econòmics de la ciutat.

  • Assessorament personalitzat: Atenció personalitzada sense cita prèvia per resoldre els dubtes professionals i descobrir els recursos de Porta22.