saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » QuŔ Ús Barcelona Activa» Qui som» CibernÓrium

LÝnies d'activitat/CibernÓrium

Capacitaciˇ Tecnol˛gica per a Professionals i Empreses

El CibernÓrium Ús l'espai de Barcelona Activa-Ajuntament de Barcelona per a la capacitaciˇ i la divulgaciˇ tecnol˛gica. 

Ofereix una Ómplia oferta formativa per a professionals i pimes en la 1a planta de l'edifici Barcelona Growth Centre (MediaTIC), per donar resposta a les demandes en formaciˇ TIC de la ciutat. 

Situat al cor del 22@, el districte de la innovaciˇ, el Barcelona Growth Centre Ús el nou sÝmbol d'una Barcelona orientada al servei de les empreses, al creixement econ˛mic i a la creaciˇ d'ocupaciˇ. Un espai compartit amb altres entitats i agents de la innovaciˇ i del sector.

Les activitats de formaciˇ en noves tecnologies del CibernÓrium es caracteritzen per la seva practicitat i curta durada. L'objectiu Ús proporcionar coneixements i competŔncies tecnol˛giques a professionals, empreses i persones en recerca de feina, que puguin ser aplicades immediatament en la seva activitat professional.

El CibernÓrium ofereix un program de 150 activitats diferents que s'actualitzen trimestralment per incorporar les ˙ltimes novetats en materia de formaciˇ TIC.

Addicionalment CibŔrnÓrium gestiona un programa d'activitats d'alfabetitzaciˇ digital dirigit  a persones amb un baix nivell de coneixement tecnol˛gic que vulguin entrar en contacte amb les noves tecnologies. Aquestes activitats s'imparteixen en les Antenes CibernÓrium, espais de formaciˇ ubicats en 10 biblioteques de Barcelona.

CibernÓrium. Barcelona Growth Center. C/Roc Boronat 117, 1r pis (cantonada amb C/Sancho de ┴vila). 08018 Barcelona. Tel.  932 917 610.