saltar navegació

Menú principal

Barcelona Activa amb l'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa fomentem i enfortim les iniciatives emprenedores, entitats i empreses de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària  de la ciutat (cooperativisme, tercer sector, associacions, economies col·laboratives del procomú, economies comunitàries...). És per això que oferim acompanyament i formació especialitzada tant als nostres equipaments centrals com a diversos barris de la ciutat. També impulsem altres actuacions per fomentar l'Economia Social i Solidària a la ciutat. Si vols més informació sobre les nostres línies d'actuació clicaaquí.

Per saber més sobre les activitats que impulsem d'Economia Social i Solidària subscriu-te al nostre butlletí.

FES UNA ULLADA ALS NOSTRES PROGRAMES ESPECÍFICS

Iniciem de nou al setembre els Programes a mida que inclouen acompanyament i formació per impulsar i enfortir projectes i organitzacions d'Economia Social i Solidària. Més informació:

  • LA COMUNIFICADORA (+)

  • Programa d'emprenedoria per a projectes d'economia col·laborativa amb enfocament procomú en què s'ofereix un itinerari que inclou formació, assessorament amb borsa d'experts-es, tutories i espais participats i de col·laboració entre projectes.

  • CAMÍ DE LA SOLIDESA (+)

  • Programa d'acompanyament i formació per a organitzacions d'Economia cooperativa, social i solidària gestionades i liderades per dones. És un programa a mida per donar eines, idees i recursos que ajudin a enfortir les organitzacions i millorar la seva gestió.

  • CONSTRUÏM EN FEMENÍ LES ALTRES ECONOMIES (gener 2019) (+)

  • Programa d'emprenedoria per a projectes impulsats per dones en el marc de l'ESS que ofereix acompanyament en el procés de creació d'una empresa posant a la seva disposició formació i assessorament personalitzat.

  • PROGRAMA COOPERATIVES DE JOVES (obert) (+)

  • A través d'aquest programa podràs participar en la primera experiència de cooperatives de joves a Barcelona, inspirada en les cooperatives de Joves del Quebec, que fa més de 30 anys que promouen l'autoocupació juvenil, on aprendràs a crear i gestionar un projecte d'emprenedoria col·lectiva per posar en marxa un servei o activitat real a la teva comunitat.

  • CLAUS PER A PROMOURE PROJECTES D'EMPRENEDORIA DE DONES EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA (+)

  • Si tens un projecte i t'agradaria veure si es podria vincular a l'Economia Social i Solidària, a través d'aquesta activitat t'explicarem les eines, recursos i valors que aporten els projectes amb aquesta mirada, i coneixeràs experiències inspiradores i sostenibles.

ACTIVITATS FORMATIVES

Tallers i càpsules de 3 a 16 hores per a millorar la comunicació, la gestió, la cultura organitzativa i apropar-se a l'ESS tant per projectes com per organitzacions de l'Economia Social i Solidària.

SERVEI D'ASSESSORAMENT PER PROJECTES I EMPRESES D'ESS

Esteu començant un projecte amb impacte social i/o ambiental? Sou una entitat o empresa d'Economia Social i Solidària? Volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes, i a consolidar les vostres organitzacions. Us oferim assessorament expert i individualitzat al Servei d'Assessorament d'Economia Social i Solidària. Nou Servei d'Assessorament Itinerant a Trinitat Nova, la Teixonera i St. Genís, la Marina, el Bon Pastor i la Verneda.


Descarrega't les nostres activitats destacades des de setembre