saltar navegació

Menú principal

Innovació Socioeconòmica

Des de Barcelona Activa fomentem i enfortim les iniciatives socioeconòmiques de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària  de la ciutat (cooperativisme, tercer sector, associacions, economies col·laboratives del procomú, economies comunitàries...) . És per això que oferim acompanyament i formació per iniciatives i empreses de l'àmbit a la vegada que fomentem i enfortim l'economia social i solidària al territori. Impulsem, també, projectes socioeconòmics amb col·lectius en situació de vulnerabilitat, i, treballem, també, per una contractació pública socialment més responsable. Si vols més informació sobre les nostres línies d'actuació  aquí . 

Feu una ullada a les nostres activitats destacades del mes!

Aquest juliol aprofita per capbussar-te en l’Economia Social i Solidària! Capbussades consisteix en tres càpsules introductòries sobre com incorporar l’estratègia, la participació i la viabilitat en l’impuls de projectes d’Economia Social i Solidària!

Servei Assessorament per projectes i empreses d’ESS!!


Eines i recursos per l’emprenedoria social i col·lectiva

Teniu una idea amb un alt impacte social i ambiental? Voleu impulsar un projecte d’emprenedoria social i col·lectiva? Us oferim aquestes activitats formatives que us poden ajudar a tirar-lo endavant:

Eines i recursos per iniciatives socioempresarials

Formeu part d’una iniciativa d’Economia Social i Solidària? Esteu obrint una nova línia estratègica? Voleu re enfocar algun servei en funcionament? Us oferim activitats formatives per enfortir-vos i consolidar-vos.