saltar navegació

Menú principal

Barcelona Activa amb l'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa fomentem i enfortim les iniciatives emprenedores, entitats i empreses de l'àmbit de l'Economia Social i Solidàriade la ciutat (cooperativisme, tercer sector, associacions, economies col·laboratives del procomú, economies comunitàries...). És per això que oferim acompanyament i formació especialitzada tant als nostres equipaments centrals com a diversos barris de la ciutat. També impulsem altres actuacions per fomentar l'Economia Social i Solidària a la ciutat. Si vols més informació sobre les nostres línies d'actuació clicaaquí.

Per saber més sobre les activitats que impulsem d'Economia Social i Solidària subscriu-te al nostre butlletí.

FES UNA ULLADA ALS NOSTRES RECURSOS I SERVEIS DISPONIBLES!

Iniciem una nova oferta formativa d' Economia Social i Solidària i un projecte de Cooperatives per Joves. Més informació:

  • CAPBUSSADES 2018

  • CapbussadESS és la proposta formativa de Barcelona Activa per endinsar-se en l'Economia Social i Solidària. CapbussadESS s'adreça tant a persones amb poc coneixements, però amb interès en l'Economia Social i Solidària, com a persones i organitzacions amb necessitats d'enfortir els seus projectes o iniciatives; així com totes aquelles persones que hagin participat en activats o programes de l'ESS a Barcelona Activa.

  • Més informació aquí (+)

  • PROGRAMA COOPERATIVES DE JOVES

  • A través d'aquest programa podràs participar en la primera experiència de cooperatives de joves a Barcelona, inspirada en les cooperatives de Joves del Quebec, que fa més de 30 anys que promouen l'autoocupació juvenil, on aprendràs a crear i gestionar un projecte d'emprenedoria col·lectiva per posar en marxa un servei o activitat real a la teva comunitat.

  • Més informació aquí (+)

SERVEI D'ASSESSORAMENT PER PROJECTES I EMPRESES D'ESS

Esteu començant un projecte amb impacte social i/o ambiental? Sou una entitat o empresa d'Economia Social i Solidària? Volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes, i a consolidar les vostres organitzacions. Us oferim assessorament expert i individualitzat al Servei d'Assessorament d'Economia Social i Solidària. Nou Servei d'Assessorament Itinerant a Trinitat Nova, la Teixonera i St. Genís, la Marina, el Bon Pastor i la Verneda.