saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa part important, un any més, de 4YFN i Mobile Week Barcelona

L'agència de desenvolupament local disposa d'un estand a la plataforma de 'startups' amb 20 empreses emergents

Barcelona Activa, 21 de febrer 2018

Un any més, Barcelona Activa organitza una sèrie d'esdeveniments lligats al sector del mòbil, en escenaris tan importants com són el 4FYFN i la Mobile Week Bacelona.

El 2018 ha arrencat amb una agenda completa d'esdeveniments a Barcelona que tenen, com a epicentre, el sector del mòbil, principal catalitzador de la transformació econòmica i social que representen els nous desenvolupaments tecnològics.

El Mobile World Congress (MWC) és el punt de reunió per a molts dels i les líders de la indústria però, són esdeveniments com el 4YFN i la Mobile Week Barcelona els que marquen la diferència, sobretot, per a les start-ups.

4YFN, plataforma llançadora per a les start-ups

4YFN té com a objectiu promocionar i donar visibilitat a projectes empresarials emergents. L¿esdeveniment funciona com a una plataforma que permet que les start-ups i els nous projectes relacionats amb la tecnologia del mòbil entrin en contacte amb inversors/es i institucions públiques per generar noves oportunitats de negoci o crear sinergies.

Així doncs, en aquesta nova edició, Barcelona Activa torna a ser part important de l¿acte, reunint en un únic estand 20 start-ups vinculades amb algun dels seus espais d'incubació o programes de suport a l'emprenedoria.

Aquestes empreses, que se sumen a les més de 22.000 a les quals Barcelona Activa ha donat suport al llarg de seus 30 anys, tenen projectes que aporten solucions en el sector de l'energia, del turisme sostenible, del Big Data en medicina i salut o, fins i tot, en el camp de la cohesió social: BITPHY, ATHLEPIC, GASPORT, MANZANING, DRIBO, GUIDD, GUESTMATE, FOOT ANALYTICS, Childcare ON, BIEL GLASSES, COCOOKING, LITERUP, FOTORAPORTO, RAPID-MIX (REACTABLE),GLOBAL PLANNING SOLUTIONS, NOBONE, WEFITTER, SHARIFY, AMALFI ANALYTICS i RATIONAL PIXELS.

4YFN es converteix doncs en cita imprescindible tant per a professionals assentats del món mobile com per a tots aquells que estan fent els seus primers passos al sector.

Mobile Week Barcelona: activitats, diàlegs, tallers i molt més

Una de les iniciatives de Mobile World Capital és la Mobile Week Barcelona, un espai obert a la ciutadania per reflexionar sobre la transformació digital i el seu impacte en la societat. Va començar el dia 15 de febrer i tindrà lloc fins al 24 de febrer a diversos espais de la ciutat. Per a això, l'esdeveniment reuneix a personalitats de molt diferents àmbits: científics/ífiques, filòsofs/òsofes, artistes i professionals de diverses àrees.

Els equipaments de Barcelona Activa no en queden al marge. Així, al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, el 22 de febrer a les 13 h, tindrà lloc la xerrada "Ètica i Intel·ligència artificial: visions i contradiccions del futur" i una visita guiada pel Parc Tecnològic per conèixer el clúster de la innovació.

El Cibernàrium també participa a la Mobile Week Barcelona amb els tallers "Salut, diners i amor. Tecnologia bàsica aplicada a la vida quotidiana", "Descobreix la tecnologia Blockchain per al teu negoci" i "Noves tendències en el consum i producció d'art i cultura: realitat augmentada i gamificació.