saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa acompanya els bons propòsits emprenedors 2018

Idees madures, Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores, Innofood, Preacceleració i Preincubació; full de ruta per al primer trimestre.

Barcelona Activa, 12 de gener 2018

A Barcelona Activa tenim programes d'acompanyament i d'impuls per a projectes d'emprenedoria, com els que recollim en aquest inici d'any, pensats per promoure projectes en sectors concrets o amb col·lectius específics. Consulta, escull quin és del teu interès i comparteix per contribuir a fer créixer la comunitat emprenedora de la ciutat.

Programes per a emprendre

Idees Madures 

Amb aquest programa, ajudem a convertir les idees en negocis de tots aquells/es que tenen 40 anys o més, oferint-los tots el recursos necessaris per a dur a terme els seus projectes.
Propera sessió el 22 de Gener de 2018 de 16 a 18 hores a la Sala Mirador del Convent de Sant Agustí. Inscripcions aquí:

Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores

Aquest programa, i les accions formatives que se'n deriven,  esdevé una eina clau tant per promoure una emprenedoria diversa i plural, com per potenciar les xarxes professionals promogudes per dones. Gestió Emocional de l'emprenedoria o Com aprofitar el vídeo en l'estratègia de màrqueting, són alguns del temes a tractar en les activitats per aquest mes de gener.
Informació i inscripcions aquí.

 
Programes sectorials


INNOFOOD

El Programa INNOFOOD, coordinat amb Mercabarna, dona suport a la creació d'empreses que tenen com a objectiu aconseguir uns hàbits saludables i ser respectuoses amb el medi ambient.
La Sessió informativa sobre el programa serà el dia 18 de gener, d'11h a 13h, al Convent de Sant Agustí. Inscripcions per participar aquí.

La data límit per rebre candidatures és el dia 21 de gener de 2018.

FUTURISME

FuTurisme és un programa de suport a la creació d'empreses dins l'àmbit del turisme que engloba diferents aspectes del sector turístic de la ciutat i la província de Barcelona.
Es tracta d¿un programa promogut per Barcelona Activa i amb col·laboració amb el Gremi d'Hotels de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l'Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades ACAVe.

El seu objectiu és donar resposta a les necessitats del sector. Així, FuTurisme vol facilitar a les persones participants accions tant de formació com d¿acompanyament per a l'elaboració del seu pla d'empresa i la posada en marxa del projecte: formació gerencial i sectorial, recerca de finançament, xarxa de persones rellevants dins el sector i fins i tot un premi a la millor iniciativa.
Data límit, 28 de gener de 2018.

Programes per a 'start-ups'

 
Preacceleració

Aquest programa té com a objectiu acompanyar els projectes emprenedors que es troben en fases inicials i que tenen un alt impacte tecnològic, tals com intel·ligència artificial, Internet of Things, tecnologies espacials, nanotecnologia, robòtica i ciències de la vida. De la mà de persones expertes, s'ajudarà a definir i validar el model de negoci, així com accelerar l'accés al mercat.
Data límit per presentar-hi sol·licituds: 7 de Març de 2018. Inici del programa: 4 d'abril de 2018.
Informació i inscripcions aquí.

Preincubació

El programa de Preincubació de Barcelona Activa acompanya en el procés de definició i posada en marxa d'aquells projectes emprenedors que es troben en la seva fase inicial. El programa consta de dues parts: el  Bootcamp, que tindrà una durada de 5 dies i que servirà per validar el model de negoci; i la Preincubació, que consisteix en la incubació del projecte durant 6 mesos.

La data límit per presentar la sol·licitud és l'11 de Febrer de 2018. El Bootcamp serà del 12 al 16 de Març de 2018. Els equips seleccionats iniciaran el Programa de Preincubació el 26 de març de 2018 i durarà 6 mesos.

Més informació i inscripcions aquí.