saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

No tanquem per Nadal!

Consulta els horaris dels diferents equipaments de Barcelona Activa durant el perÝode nadalenc.

Barcelona Activa, 20 de desembre 2017

Si tenies pensat apropar-te a algun dels equipaments de Barcelona Activa durant el Nadal, tant si ets una persona emprenedora, professional o empresÓria, com si vols formar-te o trobar feina, has de saber que les portes seguiran obertes durant el perÝode nadalenc per oferir-te assessorament i formaciˇ.

Porta22 mantÚ el seu horari habitual a excepciˇ del divendres 5 de gener, que obrirÓ de 9 a 15 h, i el Centre per a la Iniciativa Emprenedora Gl˛ries seguirÓ operatiu menys el 2 de gener, que romandrÓ obert, per˛ no s'hi realitzaran activitats ni assessorament.

El Convent de Sant AgustÝ tancarÓ durant la setmana del 25 de desembre i Ca n'Andalet, per la seva banda, escuršarÓ el seu horari d'atenciˇ i formaciˇ de 8.30 a 15 h, menys el divendres 5 de gener que mantindrÓ el seu horari habitual fins a les 14 h.

L'Oficina d'Atenciˇ a les Empreses mantÚ el seu horari habitual i, finalment, el CibernÓrium no realitzarÓ formacions del 27 al 29 de desembre i els divendres 22 de desembre i 5 de gener tancarÓ a les 15 h.

Per obtenir mÚs informaciˇ estar al dia de l'actualitat, no t'oblidis i segueix-nos als nostres canals de Facebook, Twitter i LinkedIn i en els webs de cadascun dels serveis. Una manera activa de comenšar 2018 amb l'agenda plena d'activitats per al teu desenvolupament professional i emprenedor.

Bones Festes!