saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

El finanšament 'matchfunding' arriba a Barcelona Activa

El programa 'Conjuntament' destinarÓ fins a 96.000 euros de finanšament colĚlectiu per a 24 iniciatives emprenedores socials i de proximitat.

Barcelona Activa, 21 de novembre 2017

L'Ajuntament de Barcelona ┐de la mÓ de Barcelona Activa i la Fundaciˇn Goteo- participarÓ per primera vegada enuna campanya de finanšament colĚlectiu sota la fˇrmula del 'matchfunding', Ús a dir, per cada euro que la ciutadania aporta a una sŔrie de projectes, les institucions compromeses amb la campanya, hi destinen la mateixa quantitat.

En aquest cas, la campanya Conjuntament destinarÓ fins a 96.000 euros per a impulsar 24 projectes socials i iniciatives vinculades als Ómbits del desenvolupament econ˛mic de proximitat.

La convocat˛ria contempla dues modalitats:

1. Emprendedoria social de proximitat:
Adrešat a projectes emprenedors amb vessant social, que fomentin la creaciˇ d'activitat socio-econ˛mica en els territoris on actuen, per a resoldre les necessitats de la poblaciˇ a travÚs de la innovaciˇ i la intelĚligŔncia colĚlectiva.

2. Economies comunitÓries i colĚlaboratives procom˙:
Adrešat a cooperatives de consum agroecol˛gic, xarxes d┐intercanvi i bancs del temps, projectes de moneda social, horts comunitaris, experiŔncies d'habitatge cooperatiu, projectes de provisiˇ comunitÓria de cures, grups de crianša compartida, i molt mÚs.

Les persones i empreses interessades en participar de la campanya, han de presentar la seva proposta al web de la convocat˛riaabans del 4 de desembre 2017.

Els projectes seleccionats rebran, a mÚs de recursos econ˛mics, assessorament personalitzat i l'oportunitat de participar en un taller per elaborar el pla de comunicaciˇ, amb el suport de l'equip d┐experts de Barcelona Activa.