saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

'La fallida dels experts', conferència de Mark Weisbrot

L'economista i especialista en polítiques publiques dialogarà amb la sociòloga Marina Subirats, dintre del cicle de xerrades dels 30 anys de Barcelona Activa.

Barcelona Activa, 08 de setembre 2017

El codirector del centre de recerca d'Economia i polítiques públiques a Washington D.C., Mark Weisbrot, pronunciarà el proper dijous 14 de setembre una conferència en el marc de la celebració dels 30 anys de Barcelona Activa. La xerrada –que començarà a les 18.30- porta per títol La fallida dels experts i es presenta en forma de diàleg amb la sociòloga i exregidora de Barcelona Marina Subirats.

Weisbrot s’ha destacat per les seves reflexions sobre els efectes del que ell anomena 'l'assalt neoliberal', és a dir, un conjunt de polítiques públiques desenvolupades pel Fons Monetari Internacional (FMI) o el Banc Central Europeu (BCE), que han portat a la misèria a milions de persones.

El cicle de conferències Reflexions per una nova política econòmica local té per objecte dialogar sobre les transformacions socials que han impactat en l'economia, el món del treball i la ciutadania en les darreres tres dècades. L'encarregat d'inaugura-lo va ser Guy Standing, creador del concepte de la nova classe social del precariat i defensor de la necessitat de garantir una renda bàsica universal. 

La conferència tindrà lloc a la sala Emprèn del Centre per a la Iniciativa Emprenedora de Glòries a les 18.30. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia per correu electrònica a cicle30anys@barcelonactiva.cat o per telèfon al 934019633.