saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.

Barcelona Activa, 07 de setembre 2017

Suite ebs

Aquesta 'start-up', ubicada a l'Almogàvers Business Factory, ha creat un 'software' informàtic que permet a les empreses tenir integrat en un únic programa tot el necessari per a la gestió del negoci en tots els canals de venda. Així, tot el que passa pel punt de venda, la botiga 'online' i el sistema de gestió està en sintonia. Tenen una vintena de clients, molts dels quals, franquiciats. Després de gairebé un any al mercat, Suite Ebs preveu tancar aquest 2017 sense pèrdues i aconseguir un benefici de 200.000 euros de cara a finals del 2018.

Hippo Technologies

Aquesta empresa ha desenvolupat el 'sharing', un dispositiu que substitueix el manyoc de claus, les targetes i els codis d'accés i comandaments per entrar a diferents llocs: el pàrquing, el metro, la feina, el gimnàs, concerts, esdeveniments, etc. Tot en un sol giny. El municipi de Cambrils ha esdevingut un banc de proves per aquest dispositiu que va guanyar el concurs d'emprenedoria tecnològica SmartCAT Challenge.  

Dimo:  

Aquest estudi de disseny, ubicat al Parc Tecnològic de Noubarris, ha desenvolupat una eina que facilita la feina dels comercials. Es tracta de '360', un visor en tres dimensions totalment configurable i que s'adapta a la imatge de l'empresa, de manera que els comercials poden abocar-hi el seu catàleg digital. Al darrera d'aquesta empresa, que té sis anys de recorregut, hi ha tres socis.

Spanish Zoom:  

Spanish Zoom és una escola de castellà en línia que ofereix classes a través de videoconferència. Mitjançant una plataforma anomenada 'Zoom', professors/es i estudiants es connecten alhora. És una espècie de Skype que, a més, permet gravar les classes. També tenen un acord amb una editorial que els facilita material digital i compten amb set professors/es repartits pel món, cosa que els permet cobrir totes les franges horàries. Dues dones estan al capdavant d'aquesta iniciativa