saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

Economia Social i SolidÓria en femenÝ

Barcelona Activa reobre programes d'altres economies adrešats especialment a dones.

Barcelona Activa, 07 de setembre 2017

"Constru´m en femenÝ les altres economies"

Programa de promociˇ de l'emprenedoria cooperativa, social i solidÓria impulsada per dones. Inclou formaciˇ, assessorament personalitzat, idees i recursos per ajudar a arrencar el projecte, concretament, 136 hores de formaciˇ, 200 d'acompanyament individualitzat, 64 hores de coworking amb assessorament i dinars en xarxa que es desenvoluparan entre octubre de 2017 i marš del 2018. TambÚ s'ofereix l'oportunitat de compartir l'experiŔncia amb un grup de dones emprenedores en la mateixa situaciˇ per construir sabers i xarxa de suport mutu. 

"CamÝ de la solidesa"

Programa d'acompanyament i enfortiment d'organitzacions d'Economia Social i SolidÓria gestionades i liderades majoritÓriament per dones. Pensat per enfortir el projecte i millorar-ne la gestiˇ, CamÝ de la solidesa contempla formaciˇ especialitzada i sobretot acompanyament individualitzat, per part de persones expertes en altres economies. El programa se centra en les quatre temÓtiques clau en la consolidaciˇ de qualsevol organitzaciˇ: persones, producte o servei, estratŔgia i finances.

Claus per emprendre en Economia Social i SolidÓria

A mÚs a mÚs d'aquests programes, l'Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores ofereix sessions on s'expliquen les eines, recursos i valors que aporten els projectes d'Economia Social i SolidÓria, i on es donaran a conŔixer experiŔncies inspiradores i sostenibles d'aquest Ómbit.