saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Un cop més repassem l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes de juliol destaquem quatre empreses: Weffitter, Workkola, Smartfooding i Uttopy.

Barcelona Activa, 19 de juliol 2017

Wefitter

Amb seu a la incubadora de Glòries, l'empresa del sector de l'esport WeFitter ha pogut entrar en el mercat del fitness dels Estats Units, gràcies al programa d'acceleració 500 startups. Wefitter ha desenvolupat una plataforma de reptes i gamificació vinculada a l'activitat física, que podrà comercialitzar als EUA gràcies a un ajut de 150.000 dòlars. L'empresa també ha entrat al mercat finlandès. 

Workkola

Aquesta start-up, que ha passat per l'edifici MediaTIC com a participant en l'Startbootcamp de Barcelona Activa, es proposa dir adéu al currículum i revolucionar el món dels recursos humans amb una nova forma d'avaluar els candidats. La seva plataforma online connecta estudiants que estan acabant la carrera amb empreses innovadores, per donar visibilitat al talent que surt de les universitats. Les empreses plantegen reptes que els estudiants han de resoldre.

Smartfooding

També és un producte de la incubadora de Glòries. Es tracta d'un supermercat online, amb un catàleg de més de 1000 productes per a tot tipus de dietes especialitzades. Hi ha 39 filtres diferents que ajuden a trobar, per exemple, productes sense gluten, sense lactosa o simplement biològics o de comerç just. Funcionen amb una subscripció anual que permet abaratir el cost de la compra.

Uttopy

És un exemple d'empresa amb compromís social. Es tracta d'una marca de moda solidària que fa costat a ONGs donant visibilitat a les causes que defensen i els ajuda a recaptar fons. Col·laboradora del programa d'Emprenedoria Social de Barcelona Activa, va guanyar el premi a la millor marca de moda emergent en la darrera edició del 080 Barcelona Fashion Week.