saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

Horaris d'estiu dels equipaments de Barcelona Activa

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, per˛ els horaris d'atenciˇ presencial i telef˛nica s'escurcen.

Barcelona Activa, 13 de juliol 2017

Porta22, l'edifici de referŔncia per als serveis de treball, estarÓ obert de 9 a 20h excepte el mes d'agost que obrirÓ de 8.30 a 15h, i del 7 al 20 d'agost que romandrÓ tancat. El servei d'assessorament, per˛, no s'atura i durant els dies que estarÓ tancat l'equipament (del 7 al 20 d'agost), podreu assessorar-vos al Centre d'Iniciativa Emprenedora Gl˛ries (C. Llacuna, 162), de 10 a 13h de dilluns a divendres. 

A les persones emprenedores els interessarÓ saber que el Centre per a la Iniciativa Emprenedora Gl˛ries estarÓ obert tot el mes d'agost als matins de dilluns a dijous de 9 a 15h. En aquest equipament podrÓs rebre assessorament personalitzat i utilitzar lliurement els recursos i espais disponibles per a persones emprenedores. El Convent de Sant AgustÝ, per la seva banda, estarÓ tancat tot el mÚs dĺagost.

Respecte a l'Oficina d'Atenciˇ a les Empreses (OAE), farÓ horari redu´t, de 8.30 a 14.30, de dilluns a divendres durant l'agost. La resta de dies seguirÓ amb lĺhorari d'atenciˇ al p˙blic habitual de 8.30 a 18h de dilluns a dijous i de 8.30 a 14:30h els divendres. 

Pel que fa al Parc Tecnol˛gic, passarÓ de 8 a 20h a 8 a 15h durant l'agost

Finalment, el CibernÓrium mantindrÓ el seu horari habitual, menys el mes d'agost que el reduirÓ de 9 a 15h.

Consulteu aquÝ quins programes de Barcelona Activa estan en marxa durant l'estiu.