saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

ParÝs i Barcelona s'alien per impulsar un intercanvi d'estades per a 'start-ups' digitals

L'acord entre Barcelona Activa i la seva hom˛loga francesa, Paris&Co, permetrÓ que empreses emergents franceses s'allotgin a la nova incubadora MediaTIC.

Barcelona Activa, 21 de juny 2017

Barcelona i ParÝs han tancat un acord d'intercanvi que tindrÓ com a protagonistes emprenedors i emprenedores digitals d'ambdues ciutats, que podran fer estades de quatre setmanes a Barcelona i ParÝs. Barcelona Activa i la seva hom˛loga francesa Paris&Co oferiran espais de treball i serveis de suport dins dels seus hubs d'innovaciˇ i emprenedoria, des d'on les persones emprenedores podran fer xarxa amb els ecosistemes locals. 

El primer tinent d'alcalde Gerardo Pisarello ha explicat, des de ParÝs, que l'objectiu Ús "establir una relaciˇ m˙tuament beneficiosa entre les dues ciutats que fomenti el creixement dels ecosistemes de start-ups".

El conveni estableix que les beneficiÓries d'aquest acord seran empreses emergents de rÓpid creixement, constitu´des des de fa menys de 5 anys, que hagin estat seleccionades i "que vulguin explorar i comprendre els mercats europeus per expandir la seva activitat comercial". Les empreses emergents hauran d'estar vinculades al sector digital, especialment amb els Ómbits de la salut, els viatges, l'alimentaciˇ, l'esport i les tecnologies associades a les ciutats intelĚligents en general.

Amb la finalitat que les persones emprenedores puguin aprofitar les fires mÚs importants que se celebren a la ciutat, Barcelona oferirÓ la possibilitat de realitzar els intercanvis durant el Mobile World Congress (febrer) i l'Smart City Expo World Congress (novembre). Durant aquells dies, se'ls oferirÓ un espai a la incubadora MediaTIC de Barcelona Activa. 

De la seva banda, les startups barcelonines s'allotjaran a la incubadora internacional de Paris&Co, COMET, o en un dels vuit vivers d'empreses que tÚ la ciutat. AllÓ, les start-ups estaran en contacte amb mÚs de 60 empreses emergents de tot el mˇn i amb empreses emergents franceses que aposten per desenvolupar el seu negoci a l'estranger.