saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa celebra el Foro de Ciudades por el Empleo

Durant dos dies Barcelona Activa ha estat seu d'una trobada que ha reunit representants dels consistoris membres de la xarxa per millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació que desenvolupen els municipis.

Barcelona Activa, 19 de maig 2017

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, és membre del comité coordinador de la xarxa "Foro de Ciudades por el empleo", una organització formada per 20 ajuntaments de ciutats de més de 100.000 habitants, que treballa per la cooperació municipal en materia d'ocupació i emprenedoria amb la finalitat de caminar cap al desenvolupament econòmic.
 
En aquest sentit Barcelona Activa treballa en programes i projectes que segueixen aquesta línia com l'Estratègia per l'ocupació de Barcelona (2016-2020), el model de contractació pública de l'Ajuntament de Barcelona, el nou model d'orientació de Barcelona Activa i relació amb el SOC i el Programa Làbora.
 
Foro de Ciudades por el Empleo
 
El Foro de Ciudades por el Empleo vol potenciar la dimensió local de la política d'ocupació i enfortir les capacitats dels propis municipis i la cooperación amb altres poders públics. El seu objectiu es millorar l'eficàcia de les polítiques socioeconòmiques, particularment d'ocupació i formació, que desenvolupen els gans municipis, a través de la cooperación, la formació i l'intercanvi de bones practiques.