saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

Acredita't ja per el BIZBarcelona gratu´tament amb Barcelona Activa

La transformaciˇ social, econ˛mica i tecnol˛gica arriba a la fira BIZBarcelona de la mÓ de Barcelona Activa.

Barcelona Activa, 05 de maig 2017

Aquest any la trobada gira entorn a les noves tendŔncies tecnol˛giques, serveis empresarials i per a lĺeconomia social i eines per a la digitalitzaciˇ. I ja et pots acreditar de forma gratu´ta amb el codi C069A4BB quan facis la teva solĚlicitud dĺinscripciˇ. 

En concret des de Barcelona Activa es promouen diverses activitats dins la fira. D'una banda, s'organitzen espais per a persones emprenedores i empreses com el Mercat de Finanšament, el Synergys o l'Assessorament empresarial. A mÚs, Barcelona Activa modera 6 taules rodones sobre gestiˇ d'equips, finanšament, eines digitals, creixement empresarial, i digitalitzaciˇ del comerš, entre d'altres.

En relaciˇ a l'Economia Social i SolidÓria, Barcelona Activa organitza diferents tallers i taules rodones per apropar casos d'Ŕxit empresarial d'Economia Social i de plataformes colĚlaboratives; i per informar de programes i recursos especÝfics per a aquest Ómbit com La Comunificadora, el Finanšament Alternatiu, el Servei d'assessorament o els Espais d'incubaciˇ per a projectes d'economia social al territori.

Consulta tota la informaciˇ al web BIZBarcelona.com.