saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Inscriu-te als diversos tallers d'aquest novembre de Finançament Alternatiu!

El programa Finançament Alternatiu divulga, sensibilitza i capacita la ciutadania sobre les vies alternatives per al finançament de projectes, més enllà dels recursos bancaris tradicionals.

Barcelona Activa , 08 de novembre 2016

Després de les sessions informatives que s'han organitzat les darreres setmanes, a mitjan novembre s’impulsen dos tallers: el de finançament col·lectiu i el de serveis financers, ètics i socials. 

Aquest programa, que incorpora els valors i la perspectiva de les Altres Economies, es va iniciar el 3 d’octubre passat amb una sessió que va aplegar prop de 100 persones a l’Auditori de Barcelona Activa. La meitat dels i les assistents representaven una iniciativa empresarial, una associació o entitat. Des d’aleshores, s’han organitzat diverses sessions informatives en quatre districtes de la ciutat: Nou Barris, Eixample, Gràcia i Ciutat Vella.

A mitjan de novembre comencen els dos tallers nous per aprofundir en el Finançament Alternatiu: el taller de finançament col·lectiu o ‘crowdfunding’ i el de serveis financers, ètics i socials. Els dos tallers tindran lloc en els 4 districtes, fins a començaments de desembre en diferents franges horàries.
  
Per a més informació i inscripcions* cliqueu aquest enllaç
  
*NOTA INFORMATIVA: A Ciutat Vella estan tancades les inscripcions, amb 32 persones inscrites; la resta tenen places disponibles a data 8 de novembre. Són inscripcions que s’efectuen en línia i fins a completar-ne les places disponibles.