saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Darreres novetats de les empreses incubades a Barcelona Activa

Les empreses Eodyne, Innoget, Joyners, Innoquant i FindThatLead són notícia.

Barcelona Activa , 08 de març 2016

Com millorar la qualitat de vida del pacient 

L’empresa Eodyne, a la incubadora d’Almogàvers amb la UPF, ha llançat la plataforma Rehabilitation Gaming System una tecnologia innovadora basada en ciència per a la neuro-rehabilitació per millorar la qualitat de vida del pacient, adreçada a pacients que han patit un Ictus i altres patologies cerebrals. 

Acord de desenvolupament industrial 

L’empresa Innoget, un marketplace de tecnologia en ciències de la vida, química i enginyeria informàtica, ha tancat un acord de col·laboració amb l’Agència de desenvolupament del terreny industrial de Singapur, la JTC Corporation. 

Nova aplicació de cuidadors a domicili 

Coincidint amb el Mobile World Congress d’enguany, el projecte d’economia col·laborativa Joyners  ha llançat al mercat una nova app: els cuidadorson demand. Les residències col·laboratives de Joyners passen a anomenar-se Club Joyners i s’ofereixen serveis de tota la vida: compres, cuinar o encàrrecs. 

Més de 10.000 descàrregues 

Aquest és el nombre del volum de descàrregues de l’aplicació FindThatLead, present recentment al 4YFN, un plugin que s'instal·la a Chrome i que troba el correu electrònic de qualsevol persona que tingui un perfil a LinkedIn o Twitter. Té uns 9.000 usuaris actius en més de 70 països, sobretot als EUA, amb un 80% de facturació. L’objectiu dels impulsors és “marxar cap allà per créixer”. 
  
Premi de l’àmbit de la tecnologia i la mobilitat 

L’empresa Innoquant, que ha estat incubada a la Incubadora Glòries, ha guanyat amb Moca Platform el Glomo Award (Global Mobile Award) en la categoría Best Mobile Cloud Service or App. Els Glomo són considerats els premis més prestigiosos del món en l’àmbit de la tecnologia i la mobilitat.