saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

L'Escola de Dones Emprenedores organitza un a sessió per ajudar a fer visible el talent femení

La jornada de networking repassarà factors interns i externs de les empresàries per aconseguir captar talent, recursos i oportunitats.

Barcelona Activa, 24 de febrer 2016

El proper 8 de març, l’Escola de Dones Emprenedores de Barcelona Activa organitza una jornada de networking que sota el títol “Fes visible el teu talent!” vol ajuda a les participants de la sessió a conèixer millor el seu propi perfil per poder-ne treure profit i captar talent, oportunitats i recursos per al projecte empresarial. 

En concret, es treballaran els factors externs com els factors d’atracció, saber créixer com a empresa i no tenir por d’aquest creixement o saber negociar; i factors interns com saber representar als altres, crear un discurs atractiu o la capacitat d’autolideratge.

Tot plegat, tenint en compte que iniciar un projecte empresarial sempre implica afectacions a la vida personal i professional de qui el lideri i que cal saber reconèixer els factors positius i negatius per tal de potenciar-los o minimitzar-los segons convingui.

La jornada es farà a la Sala Mirador del Convent de Sant Agustí el proper 8 de març a les 10 del matí i s’hi poden inscriure fins a 60 persones. Per fer-ho, cal seguir els passos que hi ha en aquest enllaç.  

Jornada de networking “Fes visible el teu talent!”