saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Actualitat/Novetats

Barcelona Activa impulsa i premia els emprenedors

Aquest mes s'han sabut els guanyadors dels premis Creamedia i dels premis d'Emprenedoria Seocial per a nous projectes.

Barcelona Activa, 27 de juliol 2015

La desenvolupadora d'aplicacions musicals i audiovisuals per a dispositius m˛bils Billaboop ha estat la guanyadora de la desena ediciˇ del programa CreaMedia, que impulsa Barcelona Activa. 

L'objectiu de Billaboop Ús combinar les ˙ltimes tecnologies amb interfÝcies senzilles i intu´tives per crear noves formes d'expressiˇ artÝstica en plataformes m˛bil. El premi per haver guanyat Ús una estada gratu´ta de sis mesos a l'espai de coworking de la incubadora AlmogÓvers Business Factory. 

160 projectes en 10 anys 

En els deu anys que tÚ de vida aquest programa, s'hi ha presentat fins a 160 projectes diferents, dels quals una seixantena s'han acabat constituint en empresa. 

El programa CreaMedia s'adreša a projectes o empreses que treballen amb les ind˙stries creatives i que vulguin analitzar nous models de negoci i estÓ estructurat en tres fases: formaciˇ sobre gestiˇ empresarial per a l'elaboraciˇ del business plan, activitats de networking per crear una xarxa de contactes sectorial i acompanyament de la mÓ d'un mentor en la posada en marxa del negoci. 

Rebobinart guanya el 1r premi d'Emprenedoria Social 

Per altra banda, durant la celebraciˇ del BizBarcelona, es va lliurar el 1r Premi d'Emprenedoria Social, que va reconŔixer a Rebobinart com el millor projecte empresarial amb impacte social. El premi consta de 12.000 euros i sis mesos d'estada gratu´ta a l'Impact Hub Barcelona, espai d'innovaciˇ social. 

Rebobinart realitza projectes i programes d'intervenciˇ social des d'una vessant artÝstica i tenint en compte l'adaptaciˇ a la realitat social de cada indret. En aquest sentit, gestionen espais p˙blics destinats a l'art urbÓ i fan de mediadors entre administracions, ve´ns i artistes per democratitzar aquest tipus d'art. 

Els premis d'Emprenedoria Social de Barcelona Activa es fan en colĚlaboraciˇ amb Invenis i busquen empreses i projectes que proposin solucions innovadores a reptes socials de diversos Ómbits. 

La convocat˛ria per la segona ediciˇ es farÓ p˙blica a la pÓgina de programes d'emprenedoria