saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Workcoology, Trastus i Reserva'n'go, premiats com a emprenedors digitals de l'any

El premi EmprenedorXXIDigital està valorat en 30.000 euros i consta d'accions de formació, finançament i internacionalització. El projecte guanyador disposa d'una estada de sis mesos a la Incubadora de Glòries.

Barcelona Activa, 06 de juny

Workcoology ha estat la guanyadora del premi EmprenedorXXIDigital, mentre que Trastus i Reserva'n'go han estat reconegudes com a primera i segona finalista, respectivament. 

L'objectiu és reconèixer les empreses innovadores en l'àmbit de les tecnologies mòbils, Internet i les TIC amb major potencial de creixement. Els premis es van lliurar ahir, en el marc del BDigital Global Congress

Startups digitals amb potencial de creixement

Workcoology, que ha rebut un premi de 15.000 euros,  és un club d'ofertes i descomptes per a empreses a botigues i establiments de proximitat o portals d'e-commerce. 

Així mateix, Trastus ha estat premiada com a primera finalista i ha rebut 10.000 euros. Es tracta d'una  comunitat d'intercanvi de roba i productes infantils que esdevindrà també una plataforma d'anuncis de compraventa de mobiliari i accessoris de segona mà entre els usuaris.

Finalment, el segon finalista, Reserva'n'go, que ofereix un producte web adreçat a propietaris d'allotjaments rurals que permet facilitar la gestió de les reserves dels clients, ha estat premiat amb 5.000 euros.

Un impuls al sector de les tecnologies digitals

Aquest premi s'atorga en el marc de l'EmprenedorXXIDigital, un programa de formació, assessorament i suport a la creació i el creixement d'empreses en el sector de les tecnologies digitals.

Es tracta d'una  iniciativa promoguda conjuntament per "la Caixa"MicrosoftOsborne Clarke, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya –a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació–, l'Ajuntament de Barcelona –a través de Barcelona Activa–, Barcelona Digital Centre TecnològicPIMEC amb l'objectiu d'impulsar el sector estratègic de les tecnologies digitals.