saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Aprèn a optimitzar el teu currículum

Saber elaborar i presentar un bon currículum és un element clau de l'estratègia de recerca de feina. Per això, Barcelona Activa organitza diverses activitats durant el mes de juny per treure'n el màxim partit i convertir-lo en una eina més efectiva.

Barcelona Activa, 30 de maig

El currículum és la teva carta de presentació i, per tant, és important saber com optimizar-lo per aconseguir els teus objectius laborals. En aquest sentit, una de les primeres activitats programades sobre aquesta temàtica és "El currículum basat en competències", que tindrà lloc els dies 4 i 15 de juny, durant la qual sabràs com reflectir, d'una manera clara i precisa, els coneixements, habilitats i resultats en el curriculum vitae. 

L'1 de juny s'impartirà la sessió "Donar-me a conèixer a través del CV", en la que podràs aprendre com fer més atractiva una candidatura a través del currículum i la carta de presentació i aconseguir així una primera entrevista de feina. 

Finalment, en el seminari "CV 2.0 i posicionament web", que se celebrarà el proper 7 de juny, comprovaràs com les xarxes socials són sistemes molt eficaços per posicionar-se a Internet i construir una òptima reputació online. Així, en l'activitat coneixeràs les claus per aconseguir una adequada presència a la xarxa que serveixi de suport a la teva recerca de feina.

Totes tres activitats tindran lloc al Centre per al Desenvolupament Professional Porta22

Informació i eines online per a la recerca de feina

Al web Barcelona Treball pots consultar nombrosos recursos per elaborar un bon currículum i una correcta carta de presentació, des de guies i documents d'ajuda a eines i enllaços d'interès. 

Així mateix, i per facilitar la redacció i presentació d'una candidatura en un lloc de treball concret, al portal també s'hi poden trobar eines per avaluar el potencial professional i àmplia informació sobre els sectors que generen més oportunitats d'ocupació en l'actualitat. 

El currículum basat en competències (4 i 15 de juny)

Donar-me a conèixer a través del CV (1 de juny)

CV 2.0 i posicionament web (7 de juny)