saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Entrevista't amb directius i decision makers a BizBarcelona 2012

Al Connecta VIP, una activitat organitzada per Barcelona Activa, podràs presentar el teu projecte als experts més destacats del panorama empresarial actual i rebre'n assessorament i consell.

Barcelona Activa, 30 de maig

El 13 i 14 de juny tindrà lloc a Fira Barcelona una nova edició del saló BizBarcelona 2012, que reunirà solucions, assessorament i networking per a la creació de negocis i per a l'impuls del creixement, la internacionalització, el finançament i la innovació de les empreses. 

Amb l'objectiu de facilitar l'assessorament i el finançament a les pimes i emprenedors, Barcelona Activa organitza diverses activitats en el marc d'aquest esdeveniment, com el Mercat de finançament, l'espai d'AssessoramentConnecta VIP.

Un espai per entrevistar-se amb directius VIP

Connecta VIP ofereix als emprenedors l'oportunitat de concertar entrevistes amb alguns dels directius i decision makers més importants del panorama empresarial actual, com ara Lluís Vendrell, President d'Union Suiza; Salvador Alemany, Conseller Delegat d'Abertis; Miquel Roca Junyent, de Roca Junyet Advocats; Núria Basi, Presidenta d'Armand Basi; Josep Gonzàlez, President de PIMEC; Carles Grau, Director General de Microsoft a Catalunya; Anna Vicens, Directora d'Edicions de Vicens Vives; i Josep Mateu, Director General del RACC.

Durant aquestes trobades, els emprenedors podran presentar els seus projectes i rebre consells i assessorament per portar a la pràctica les seves idees de negoci.

Si estàs interessat en participar, cal que et registris prèviament complimentat el formulari que estarà disponible al web de BizBarcelona uns dies abans de l'inici del saló. Caldrà que indiquis el VIP escollit i la temàtica o el projecte que vols presentar per accedir al procés de selecció. Finalment, si resultes seleccionat rebràs una notificació amb el dia i l'hora de l'entrevista concertada.

Accés amb descompte per als usuaris de Barcelona Activa

Els interessats en participar al saló BizBarcelona ja poden inscriure's a través del web. A més, els usuaris de Barcelona Activa poden adquirir un passi de visitant amb accés il·limitat a un preu de 8 euros utilitzant el codi de descompte XN43HGDW.

Connecta VIP

BizBarcelona 2012