saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Les empreses de Barcelona són notícia

Les principals novetats de les empreses de la ciutat.

Barcelona Activa, 11 d'abril

La divisió cartogràfica de Nokia ha escollit l'enginyeria Planol.info, especialitzada en informació cartogràfica, per enriquir els seus mapes digitals, cada cop més presents en els telèfons intel·ligents. El contracte amb la multinacional finlandesa permetrà a l'empresa barcelonina un nou impuls al seu creixement, basat en el projecte Eixos, un observatori econòmic que ofereix informació actualitzada dels locals comercials.

Des del passat mes d'agost, Turispad ofereix un servei de lloguer d'iPads per a turistes, professionals, empreses, comercials i escoles. L'empresa compta actualment amb mig centenar de tauletes, que ofereixen en períodes de 24 hores conjuntament amb una targeta de dades, aplicacions pre-instal·lades i suport tècnic i formació. El servei té una gran acceptació a fires i congressos.

Així mateix, l'estudi Digital Legends, especialitzat en jocs per a mòbils, és una de les 12 startups espanyoles pre-seleccionades en l'edició 2012 dels premis Top 100 Europe. Organitzats per la prestigiosa revista Red Herring, destaquen les empreses europees més innovadores i amb millors perspectives de creixement. Digital Legends competirà amb 238 empreses de tot el món per ser una de les 100 finalistes

Continuar el desenvolupament de ABTL0812, un fàrmac experimental contra el càncer. Aquest és l'objectiu  de l'ampliació de capital que AB Therapeutics va presentar el passat 27 de març a Barcelona. Amb aquesta acció, l'empresa espera captar fins a 750.000 euros en un període de dos mesos. 

El projecte Motit BCN, impulsat des de la Fundació privada Creafutur, és el primer sistema de carsharing amb vehicles elèctrics basat en el concepte de Mobility on Demand del MIT de Boston. Aquest sistema, que millora la flexibilitat i permet recollir i deixar els cotxes i motos elèctriques amb més llibertat de moviments, es posarà a prova els propers mesos al 22@.

Finalment, la clínica de reproducció assistida Barcelona IVF ha anunciat el tancament del seu primer exercici assolint els 1,8 M d'euros i doblant les previsions inicials. Actualment, el 40% dels clients d'aquesta clínica especialitzada en tractaments d'inseminació i de fecundació in vitro provenen de l'estranger, especialment d'Europa, Austràlia i els Estats Units.