saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Premi europeu per al programa 'Activa't per l'ocupació'

L'iniciativa de suport a les persones de la ciutat que són a l'atur rep el Certificat de Bona Pràctica Europea als premis EPSA.

Barcelona Activa, 16 de novembre

El programa 'Activa't per l'ocupació' de Barcelona Activa ha estat reconegut amb el Certificat de Bona Pràctica Europea dels premis EPSA.

Els guardons, que l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA) entrega aquesta tarda a Maastricht (Holanda), reconeixen les actuacions i programes més innovadors i eficients del sector públic europeu i promouen la recerca i la implementació de solucions per part de les administracions europees.

El programa Activa’t per l’Ocupació és una iniciativa de Barcelona Activa i el Servei d'Ocupació de Catalunya que s'adreça a persones de la ciutat que són a l'atur per facilitar-los l'accés a oportunitats professionals i formació per a l'ocupabilitat. 

Des de novembre de 2008, aquest programa ha contribuït a la inserció del 45% dels participants que han seguit un itinerari mínim de formació, aconseguint d’aquesta manera inserir prop de 4.000 persones.

Programa Activa't per l'ocupació