saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

12 de Març de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 • RF50 - Utilitza Twitter, la xarxa social que impulsarà la teva carrera

  Twitter s'ha convertit en una de les xarxes més efectives per trobar i contactar amb empreses o professionals de diferents sectors, també és un canal ràpid i efectiu cap a l'actualització permanent i cap a les oportunitats professionals que es publiquen... (09:00)

 • MTT30 - Com buscar feina al sector de Construcció sostenible (Nou)

  T'agrada l'àmbit de la construcció? Ets una persona preocupada pel medi ambient i la sosteni-bilitat dels recursos? En el sector de la construcció sostenible pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més... (09:00)

 • EC97 - Introducció a la PNL i les seves aplicacions en l'entorn organitzacional (x3)

  Aquest programa introductori de PNL posa a la teva disposició les tècniques més actuals i efectives per desenvolupar la creativitat, flexibilitat, orientació a l'èxit en l'entorn laboral. (09:00)

 • MT02-Treballar a Europa

  Et planteges treballar a Europa i necessites informació per tal d'identificar quines eines necessites per començar un procés de recerca de feina qualificada? T'ajudarem a descobrir els sectors amb més demanda, els principals canals de recerca i les... (09:00)

 • Inici d'activitat: entorn legal, llicències ambientals, etc.

  L'Equip del Servei de Tràmits de la Oficina d'Atenció a l'Empresa de l'Ajuntament de Barcelona t'orienta en els tràmits necessaris per posar en marxa la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Fotografia de producte: com fer les imatges per que destaquin

  Et cal donar a conèixer els teus productes? No disposes d'estudi ni d'equipament professional? Aprofita els recursos al teu abast i aplica les estratègies i tècniques del bodegó publicitari. Captura i retoca les fotografies de forma senzilla i eficient,... (09:30)

 • EC208 - Planifica't i organitza't des de la teva brúixola personal. Aquest és el teu camí! (x4)

  Et dóna la sensació que si et planifiquessis i organitzessis millor tindries més opcions al mercat de treball actual? Identificar els lladres del temps, conèixer els components de la planificació, prioritzar tasques d'acord amb la seva importància i... (09:30)

 • Com posar preu als teus productes: el valor afegir i com posicionar-nos

  En aquest taller, la persona emprenedora coneixerà quines són les variables que ha de tenir en compte per fixar el preu als seus productes i com calcular-ho i la importància que té aquesta decisió sobre la seva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de... (09:30)

 • Digital Analytics bàsic: mètriques i analítica de dades

  Mesura l'acompliment de les teves accions de màrqueting online multicanal i coneix el comportament dels usuaris per transformar-los en clients. (09:30)

 • Wordpress: instal·lació en ordinador i en servidor

  Per fer funcionar un CMS (com Wordpress, Moodle o Prestashop) s'ha d'executar en un entorn concret. Coneix els dos entorns de creació: Local i Servidor (hosting), quines son les diferències i crea l'entorn local en el teu equip amb XAMPP. (09:30)

 • RF66- Kit bàsic per superar el procés de selecció (Nou Barris)

  Amb aquesta activitat coneixeràs els aspectes més importants a tenir en compte en un procés de selecció i com estar millor preparat/da per a superar-lo amb més garanties d'èxit. (10:00)

 • Capacitació del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (GDPR)

  En aquest curs ens aproparem, d'una manera pràctica, a les implicacions que el Reglament General de Protecció de dades personals (RGPD) tindrà sobre el tractament de dades personals que les empreses duen a terme, amb una atenció especial als drets que... (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • JP23- Taller pràctic: Vine a fer que LINKEDIN et serveixi per buscar feina

  En aquest taller pràctic et proposem que puguis donar-te d'alta resolent tots els dubtes que et vagin sorgint. Estaràs acompanyat d'una orientadora laboral que t'anirà donant consells per optimitzar la teva presència en LINKEDIN. (11:00)

 • Com tramitar telemàticament: societats

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • CO30 - Crea el teu propi futur professional i personal : Visió Mandala (x3)

  Molt sovint provem de construir el futur desitjat des del present amb recursos i limitacions actuals. Aquest cop fem-ho al reves!!! Visquem ja en el futur, visualitzem com és i des d'aquest futur anem tornant al present i identificant que ha passat i que... (12:00)

 • RF49- LinkedIn: utilitza'l per a la recerca de feina

  Treu el màxim partit al teu compte de LinkedIn descobrint les funcionalitats avançades més relacionades amb la recerca de feina i la millora del teu posicionament, tant en un ordinador com en un smartphone. Et servirà per accedir a les oportunitats... (12:00)

 • MT17 - Com buscar feina al sector del disseny

  Tens una personalitat creativa i innovadora? T'interessa el sector del disseny? Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina. (12:00)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (12:00)

 • Connecta amb el teu públic amb Twitter, Pinterest i Linkedln

  Conèixer Twitter i quin tipus d'usuaris té. Utilitzar Pinterest com a eina de negoci. Fomentar l'ús de la marca personal i veure com ens ajuda Linkedin. (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • OC26- El primer pas cap a l'autoconeixement: mira't i sorprèn-te

  Coneixes totes les habilitats i recursos dels que disposes? Saps com treure't partit i quins són aquells aspectes que podries millorar i destacar? Com et veus i com et veuen els altres? L'autoconeixement és el primer pas per definir el teu objectiu... (15:00)

 • EC22 - Comunicació no verbal: practitioner CNV

  La comunicació no verbal costa molt de controlar però aprendrem a llegir-la, observar-la i millorar-la, a través de casos pràctics de persones públiques per aprendre a detectar tot allò que millora la comunicació. (15:00)

 • Com pot accedir una microempresa o petita empresa al món de les licitacions publiques

  Què ha de tenir en compte la teva empresa a l'hora de presentar-se a una licitació pública? Aprofundeix en el funcionament d'aquest possible canal de venda, poc conegut i utilitzat per part de les micros i petites empreses de la ciutat... (15:30)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (15:30)

 • Aplica Lean a qualsevol projecte: allibera't de la "solucionitis" (NOVA)

  En aquest curs simplifiquem el procés Lean per a fer-lo comprensible a qualsevol tipus de projecte (negoci tecnològic o no), aportant recursos i dreceres, desmitificant la metodologia i aterrant a la pràctica una teoria que t'ajuda estalviar al màxim... (16:00)

 • VINE A CONÈIXER LA IT ACADEMY (5A EDICIÓ)

  Vols aprendre a programar? Vine a la sessió informativa de la IT Academy on t'explicarem amb detall el programa, què has de fer per formar-hi part i com et pot ajudar a trobar feina en aquest àmbit. (16:00)

 • ELEVATOR PITCH 1: eleva les probabilitats d'èxit del teu projecte (i les teves)

  El discurs de l'ascensor, dins i fora de l'ascensor: un discurs essencial. Aprendrem a fer-lo servir per a que ens vagi a favor, no a la contra. Prendrem consciència dels elements que entren en joc per millorar la nostra presència escènica. El... (16:00)

 • JP16-Marqueting personal: aprèn a vendre't en els processos de selecció

  Saps vendre les teves capacitats i habilitats professionals i convèncer que tu ets el candidat idoni?. Per aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís atractiu i potenciador de tu mateix als contractadors. En aquesta... (16:00)

 • Coneix la modalitat "Turisme responsable" de l'Impulsem el que fas 2019

  Coneix la modalitat "Turisme Responsable" de la convocatòria 2019 del programa de subvencions per a l'impuls socioeconòmic del territori "Impulsem el que fas". T'informem i t'assessorem si ets una empresa, entitat o persona amb una idea de projecte que... (16:30)

 • Photoshop: Matte Painting per a ús professional (pòsters, portades, cartells i espots publicitaris)

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar fotomuntatges professionals publicitaris i editorials amb acabat professional.... (16:30)

 • Administra els teus cursos de formació online amb Moodle (NOU!)

  Moodle és la plataforma d'ensenyament en línia més usada al món. Una plataforma de programari lliure i gratuït que et permetrà gestionar i crear cursos online amb activitats específiques d'aprenentatge. (16:30)

 • Reconstrucció 3D a partir de fotografies amb eines lliures

  Tens curiositat per l'escaneig 3D? Durant aquesta càpsula aprendrem a crear models digitals texturitzats partint només de fotografies. Això ho farem utilitzant eines lliures i gratuïtes que ens permeten aconseguir resultats professionals, i al mateix... (17:00)

 • Introducció a la gestió amb OpenERP

  OpenERP és un paquet modular en programari lliure que proporciona a petites i mitjanes empreses una eina ERP de molt baix cost d'implantació. (17:00)

 • EC90 - Gestió de les nostres respostes emocionals (x2)

  Avui dia és fonamental saber gestionar les nostres respostes emocionals amb els altres i amb nosaltres mateixos per tal de donar la nostra millor versió. Una correcta gestió de les emocions ens permetrà tenir més possibilitats d'èxit professional i gaudir... (18:00)

 • OC42 - +50: un plus de valor afegit (Nou)

  Els prejudicis formen part del mercat de treball etiquetant lluny de les capacitats reals. Aprèn a esgrimir una bona actitud i defensa el teu Valor Afegit (experiència, compromís, aprenentatge, estabilitat emocional...), incorpora recursos i incrementa... (18:00)