saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

28 de Març de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • RF27 - L'entrevista: Coneix els secrets i participa en un role playing (x2) (Horta-Guinardó)

  Coneix els diferents tipus d'entrevista amb les que et pots trobar, quines són les preguntes més habituals que et poden fer i que pots fer. Practicaràs l'entrevista de feina a través d'exercicis de role playing, per tal de transmetre la millor versió de... (09:00)

 • RF27 - L'entrevista: Coneix els secrets i participa en un role playing (x2)

  Coneix els diferents tipus d'entrevista amb les que et pots trobar, quines són les preguntes més habituals que et poden fer i que pots fer. Practicaràs l'entrevista de feina a través d'exercicis de role playing, per tal de transmetre la millor versió de... (09:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:00)

 • RF07-Vine a veure diferents models de currículum i escull el que més et convingui

  Busques idees noves per fer el teu currículum més atractiu i que es diferenciï de la resta? Coneix diferents models de currículum i eines útils per estructurar la informació de tal manera que el teu CV posi en valor la teva professionalitat. (09:00)

 • RF35-Comunicació verbal i no verbal a l'entrevista de feina

  L'entrevista de feina és la part més important d'un procés de selecció, i en ella compta tant el què diem com el com ho diem. Ets conscient del què comuniques als altres amb la teva mirada, gestos, moviments...? La comunicació no verbal pot jugar a favor... (09:00)

 • Legal Structures and Tax Systems for "Autónomos/as" and Companies

  We are going to analyse the basic Tax System for each Legal Structure: Autónomo/a, Partnership and Limited Liability Company. We will analyse the following Taxes: IRPF (Income Tax), IS (Company Tax) and IVA (Value Added Tax).

  Monosession: 1... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • Gestió de trolls: com afrontar situacions d'hostilitat a les xarxes

  Eines per gestionar la comunicació de crisi davant situacions de crítica o atacs a la teva imatge a la xarxa. (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (12:00)

 • EC22 - Seminari d'especialització. Comunicació no verbal: practitioner CNV

  La comunicació no verbal costa molt de controlar però aprendrem a llegir-la, observar-la i millorar-la, a través de casos pràctics de persones públiques per aprendre a detectar tot allò que millora la comunicació. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Com evitar el futur conflicte entre persones sòcies: els pactes parasocials

  En aquesta sessió, coneixeràs la figura del Pacte entre Socis i els avantatges de signar-lo entre els i les membres de qualsevol empresa o organització empresarial, incloses les implicacions de tenir socis i sòcies i l'entrada d'inversors/es... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • RF20-Busques feina? Posa en valor les teves competències com a candidat/a

  Registra el teu Currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. A més de donar-te d'alta també podràs accedir a altres... (15:00)

 • Video màrqueting: Com et vens en pantalla?

  Aprèn a conèixer els teus recursos audiovisuals per crear vídeos propis, sota protocols d'estil, amb peces de productes i serveis per a agrupar-los en canals de vídeos, promocionar la teva marca i distribuir i captar clients a les xarxes socials amb el... (16:00)

 • JD26-Una cita amb la meva millor versió

  Com ens comuniquem amb els altres és fonamental a l'hora de poder aconseguir el que volem. Tal i com ens mostra la sèrie Cites, en aquesta activitat veurem les claus per a poder brillar quan ens expressem. Volem acompanyar-te a aprendre a expressar les... (18:00)

 • EC190 - Analitza la teva estratègia de networking i planifica't

  Ja t'has adonat, possiblement fent el test "Competències.clau", que la competència del networking és fonamental per al teu desenvolupament professional, estiguis o no estiguis en recerca activa de feina. En aquesta activitat t'ajudarem a reflexionar sobre... (18:00)

 • Contractes a tenir en compte a l'hora de muntar una empresa

  Quins són els principals contractes que hauràs de gestionar per iniciar el teu negoci? En aquesta activitat en fem un repàs i te n'expliquem les principals característiques.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (18:30)