saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

27 de Març de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (09:00)

 • RF14- Fer xarxa de contactes: què és i.... què no és

  Segur que has sentit parlar de la importància del "networking" i de les xarxes de contactes en el procés de recerca de feina, però... Sabries identificar quines persones formen part de la teva xarxa? Moltes empreses utilitzen mitjans "no convencionals"... (09:00)

 • RF18 - El networking en la recerca activa de feina

  L'aspecte clau del networking és l'establiment d'una xarxa de contactes que ens permeti donar-nos a conèixer, intercanviar informació i establir relacions amb persones que comparteixin interessos professionals comuns. Saps com potenciar la teva xarxa de... (09:00)

 • Bitcoin i monedes locals: aplicacions de les tecnologies Blockchain i Cyclos (NOVA)

  Blockchain representa un canvi substancial en la manera que treballarem amb Internet. Algunes aplicacions reals del blockchain són les criptomonedes, la tokenització dactius i els contractes intel·ligents. Amb aquests elements podem... (09:30)

 • Dissenya el pla de Social Media de la teva empresa

  Defineix l'estratègia en xarxes socials, crea un pla tàctic i coneix com gestionar de manera efectiva els recursos digitals. (09:30)

 • Digital Recruitment & Employer Branding: Aprèn les últimes eines digitals per a RRHH

  Descobreix les tècniques més usades en Recruitment i Employer Branding en el món digital. Aprèn a trovar tota la informació que es necessita per crear un missatge efectiu i directe per a les persones candidates. Aprèn a millorar i crear una... (09:30)

 • Google Adwords: crea una campanya de publicitat contextual

  Planifica i fes el seguiment de la teva publicitat en els cercadors. (09:30)

 • Com trobar finançament per a emprendre

  En aquesta sessió es pretén que la persona emprenedora conegui la composició patrimonial d'una empresa, els instruments financers existents per finançar-la, i que conegui l'existència del finançament bancari, privat, alternatiu i subvencionat així com els... (09:30)

 • Saps com i per què fer un estudi de mercat?

  Introdueix-te en el món dels diferents estudis de mercat, donant-nos els coneixements bàsics per fer aquesta investigació tan necessària per a la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Crea app's multiplataforma (webapps) amb HTML5 i PhonegapBuild

  Com utilitzar la programació web (HTML5, CSS3 i JS) per crear ràpidament apps universals per a iOS i Android; utilitzant frameworks per introduir animacions i interaccions i reduir el temps de desenvolupament. (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • RF50- Tinc Twitter, com l'utilitzo en la recerca de feina?

  Sabies que Twitter és una eina per contactar de forma ràpida i efectiva amb empreses i professionals? Amb aquesta activitat descobriràs les funcionalitats i aplicacions d'aquesta plataforma i t'aproparàs a les oportunitats laborals que estàs buscant. (12:00)

 • JP30 - L'entrevista grupal: prepara't i practica-la

  Ets jove i estàs buscant feina? Conèixer l'entrevista grupal et donarà avantatge en molts dels processos de selecció que busquen gent amb el teu perfil. En aquesta activitat podràs saber quan s'utilitza i desenvolupar les competències necessàries per... (12:00)

 • Fiscalitat per a noves empreses 2: l'IVA

  Coneixeràs la gestió de l'IVA i els seus diferents règims: Règim general, règim simplificat i el recàrrec d'equivalència, incloent una menció especial a l'IVA de caixa, a través de casos pràctics.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Horta Guinardó)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • RF44 - Xarxa de contactes: practica LinkedIn

  Saps què és LinkedIn? Sabies que cada vegada més reclutadors utilitzen aquesta xarxa social professional per a la selecció de candidats? Descobreix què és LinkedIn i coneix com utilitzar el teu perfil per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil,... (12:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu curriculum a Barcelona Activa (x2) (Horta-Guinardó)

  Encara no tens fet el teu currículum? Si no tens un currículum o tens dificultats per elaborar-lo, vine a aquesta activitat de nivell inicial on et donarem les nocions bàsiques sobre com fer el currículum i posem a la teva disposició un ordinador perquè... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • RF05-Comunica't de manera eficaç a través de la carta de presentació

  Dissenyar una carta de presentació atractiva i que desperti l'interès és un aspecte clau per apropar-nos a les empreses. Coneix el rol de la carta de presentació dins el procés de recerca de feina i com adaptar la teva pròpia carta a les diferents ofertes... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • MT10 - Oportunitats en el sector smart cities

  Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector Ciutats Sostenibles així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades al perfil, la formació requerida i els projectes més destacats a... (15:00)

 • Com es ven

  Aquesta activitat dóna una visió bàsica de com hem de vendre, explicarem com leficiència comercial no és fruit de la casualitat. En la venda es procedeix amb rigor i mètode. És per això que farem un recorregut per les fases de la venda per adquirir els... (15:30)

 • Aprèn a planificar, les claus de l'èxit

  Tot esforç adreçat a una bona planificació 'personal-professional' sempre resultarà rendible. Parteix amb avantatge obtenint models per a engegar el teu negoci, per a avaluar viabilitats, per a planificar les decisions d'impulsió i comunicació... (15:30)

 • Genera oceans blaus amb les teves propostes de valor

  Aprèn la manera a fer que la competència es torni irrellevant, ampliant els límits del mercat i la demanda dacord amb les motivacions i necessitats reals dels clients. Màrqueting disruptiu en la generació de productes i serveis, que maximitzen la seva... (16:00)

 • Eines per a la visualització de dades: converteix informació en coneixement

  Les tècniques de visualització d'informació permeten gestionar i interpretar grans volums de dades representant-les de forma gràfica, ordenada, creativa i visual. (16:00)

 • Facebook Ads per a responsables de màrqueting i petites empreses

  Criteris bàsics per dissenyar un plà de màrqueting amb focus a Facebook i utilitzant Facebook Advertising de manera eficaç. (16:00)

 • Posiciona la teva empresa als cercadors

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. (16:30)

 • Promociona la imatge del teu negoci i atrau nova clientela amb Instagram

  La tendència a una web visual i els més de 300 milions d'usuaris actius d'Instagram posicionen aquesta xarxa social de fotografia i vídeo com a una eina indispensable en la nostra estratègia de màrqueting digital. Aprendre a gestionar eficaçment la nostra... (17:00)

 • MTT28 - Tendències del mercat de treball i els sectors amb més oportunitats

  Si vols saber què es valora en el mercat de treball actual i els sectors on hi ha més oportunitats daconseguir feina, inscriu-te a aquest taller. (17:00)

 • RF57 - The job interview: types& useful tips (x2)

  Find out what is really on stake during the job inerview. Jump over the table and know from HR angle what they really want from you. And how to excel in providing it. Be ready to interact with other participants. (18:00)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (18:00)

 • JP23- Taller pràctic: Vine a fer que LINKEDIN et serveixi per buscar feina

  En aquest taller pràctic et proposem que puguis donar-te d'alta resolent tots els dubtes que et vagin sorgint. Estaràs acompanyat d'una orientadora laboral que t'anirà donant consells per optimitzar la teva presència en LINKEDIN. (18:00)

 • Com podem negociar millor?

  Càpsula 100% pràctica de dues hores, on desenvoluparem una negociació real, i obtindrem reflexions, conclusions i consells resumits que ens permetin portar a terme negociacions més efectives des d'aquest moment.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (18:00)

 • EC104- Sikkhona: un viatge a l'excel·lència grupal

  Amb aquesta sessió aprendràs les diferents etapes per les que passa un equip en el seu desenvolupament cap a l'excel.lència a través d'una metodologia innovadora. Descobreix com estimular la comunicació entre els membres d'un equip i que aquest creixi en... (18:00)