saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

22 de Març de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • RF89 - Millora la comunicació i evita bloquejos en el procés de selecció

  Ofereixes un bon impacte quan et truquen per telèfon oferint-te una feina? Quan et trobes davant l'entrevistador/a saps com trencar el gel? T'has preparat molt bé l'entrevista de feina però durant aquesta... et costa sortir del guió? Connectes bé amb el... (09:00)

 • OC30-Tens clar quin és el teu objectiu professional? (Horta-Guinardó)

  Què passa quan el meu objectiu és saber quin és el meu objectiu? En aquesta activitat t'acompanyarem a repensar la trajectòria, les sortides professionals i què cal fer per aconseguir-ho. (09:00)

 • OC25-Formació ocupacional i formació contínua

  Coneixes totes les possibilitats de formació ocupacional i contínua a la ciutat de Barcelona? A través d'aquesta activitat podràs explorar tots els recursos per accedir a la formació que més s'adeqüi als teus interessos professionals. (09:00)

 • Sessió informativa: Bombera, per què no?

  Sessió informativa (09:00)

 • RF44 - Xarxa de contactes: practica LinkedIn

  Saps què és LinkedIn? Sabies que cada vegada més reclutadors utilitzen aquesta xarxa social professional per a la selecció de candidats? Descobreix què és LinkedIn i coneix com utilitzar el teu perfil per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil,... (09:00)

 • Com fer un pla estratègic de creixement

  Amb l'ajuda del Pla Estratègic de Creixement - PEC, una eina online per a la reflexió estratègica que Barcelona Activa posa al servei de les empreses, reflexionarem sobre el nostre negoci i les seves potencialitats de creixement i millora... (09:30)

 • Inici d'activitat: entorn legal, llicències ambientals, etc.

  L'Equip del Servei de Tràmits de la Oficina d'Atenció a l'Empresa de l'Ajuntament de Barcelona t'orienta en els tràmits necessaris per posar en marxa la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Evoluciona el teu Model de Negoci: experimenta amb prototips

  Els models de negoci requereixen d'una continua adaptació al mercat, que cal fer escoltant al client, amb criteri, rapidesa, agilitat i costos mínims. En aquest taller aprendrem com i quan prototipar, aplicant-ho al model de negoci del participant, tot... (09:30)

 • Concerta visites comercials amb èxit i sedueix a la entrevista de vendes

  Concertar visites comercials amb èxit és una de les tasques per captar clients menys agraïda i més difícil. Sovint trobarem obstacles tals com: "No l'interessa, ja tenim proveïdor, o envia informació per email i si l'interessa ja li trucarà". Veurem... (09:30)

 • La clientela feliç. Gestiona, produeix i lliura les teves primeres comandes

  Una vegada tenim desenvolupat el pla d'empresa, arriba el moment de desplegar el pla operatiu i posar-lo en marxa. Organitzar, ordenar, coordinar i definir els temps i les accions a prendre, per portar a terme el nostre projecte.

  Monosessió: 1... (09:30)

 • Gestiona i protegeix la teva privacitat a Google

  Google ho sap tot de tu. Amb lanàlisi de la navegació i les cerques infereix edat, sexe, ubicació, interessos i, si utilitzes Android registra, els teus desplaçaments, tot amb fins comercials. Coneix les eines de configuració per establir l'accés que li... (09:30)

 • Eines gratuïtes per fer benchmarking

  Coneix en profunditat el mercat en el que et mous és bàsic per al teu negoci. Amb unes quantes eines en línia podràs analitzar tant a competidors com a clients/es i actuar en conseqüència.

  Monosessió: 1 sessió de 3 hores

  Activitat... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • Creació de vídeos i presentacions animades amb Powtoon

  El vídeo animat és de gran utilitat per explicar temes densos i difícils de comunicar amb un vídeo convencional. Aprèn com produir-los fàcilment amb aquesta eina gratuïta. (10:00)

 • Garantia Juvenil: Registra't

  Saps que si estàs registrat a la Garantia Juvenil tindràs més avantatges per ser contractat per les empreses? A més, en el marc de la Garantia Juvenil es posarà al teu abast un ventall de recursos i serveis per a què puguis formar-te, tenir una... (10:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Les Corts)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:30)

 • RF92 - Com explicar el teu CV amb l'Elevator Pitch

  Em podries explicar resumidament el teu currículum? Saps com destacar els teus punts forts breument? Ho transmets correctament? Vine i aprendrem a destacar el teu valor afegit a tots els àmbits del procés de selecció. Veurem l'objectiu i la utilitat de... (12:00)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte (Horta-Guinardó)

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (12:00)

 • MT18-Oportunitats laborals en el sector sociosanitari

  Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector Sociosanitari, així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades al perfil, la formació requerida i els projectes més destacats a la... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç - Eixample 22/03/2018

  Acompanyar als petits comerços a gestionar els seus negocis amb una visió de futur: La visió i missió dels comerços. Passat, present i futur. Facilitar eines de gestió interna per focalitzar cada comerç en allò que aporta valor a l'empresa. Oferir... (14:00)

 • EC102 - Mindfulness i els jocs de "l'aquí i ara" (x2)

  El canvi, i altres situacions professionals que són percebudes com amenaces, solen desencadenar un allau d'emocions, pensaments i comportaments de difícil autocontrol. Amb aquest taller et proposem treballar amb el "Mindfulness o consciència plena" la... (15:00)

 • Com fer un pla d'igualtat: fases i etapes

  Aquest taller us servirà per adquirir els conceptes bàsics de com fer un pla d'Igualtat, centrant-nos en el marc legislatiu i les diferents fases d'elaboració i implantació. Activitat promoguda per la Direcció Operativa d'Innovació Socioeconòmica... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • Com posar preu als teus productes: el valor afegir i com posicionar-nos

  En aquest taller, la persona emprenedora coneixerà quines són les variables que ha de tenir en compte per fixar el preu als seus productes i com calcular-ho i la importància que té aquesta decisió sobre la seva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de... (15:30)

 • Com captar i fidelitzar clientela: màrqueting relacional

  Quan s'acaba la transacció comercial comença el màrqueting one-to-one. L'increment de la competència i les majors exigències i expectatives de les persones consumidores han fet imprescindible el desenvolupament del màrqueting relacional després... (15:30)

 • Com dissenyar peces gràfiques de forma senzilla amb Canva

  Canva és un editor gratuït que permet crear ràpidament elements gràfics amb un acabat professional per a la web o per a impressió sense tenir coneixements de disseny gràfic. (16:00)

 • Woocomerce: el plugin de Wordpress per fer botigues online

  Tens un web en Wordpess i vols incorporar-li un mòdul de comerç electrònic? Amb Woocommerce ho pots fer fàcilment. (16:00)

 • Crea i gestiona el teu butlletí corporatiu

  Aprèn a estructurar un newsletter per donar valor afegit als teus clients i planifica les teves campanyes de-mail màrqueting. (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Elements avançats de disseny web i adaptació a plataformes mòbils

  Més enllà d'HTML i CSS: icones fetes amb tipografies, plugins de CSS, imatges 'retina' per a pantalles dalta definició i tècniques responsives dadaptació a smartphonesper fer donar un salt endavant al teu web. (16:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (17:00)

 • JP14-Com gestionar el perfil professional a les xarxes socials?

  Les xarxes socials ens ofereixen noves formes de trobar feina, però hem de tenir em compte alguns aspecte i conèixer be totes les seves possibilitats. En aquesta activitat podràs fer del teu perfil 2.0 una bona eina per buscar feina i que les empreses et... (18:00)

 • JP04-No esperis l'oferta de feina, ves a buscar-la!

  Sovint la recerca de feina no dóna els resultats desitjats i és imprescindible prendre un paper més actiu: l'autocandidatura és el camí més directe per accedir al tipus d'ocupació que respon al teu projecte professional. Descobreix el "mapa del tresor"... (18:00)

 • JM02-Busques feina? Sigues candidat/a de les nostres ofertes de feina (Plataforma Empresa-Ocupació)

  Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d'utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d'empreses de la ciutat. Vine a donar-te d'alta en aquesta... (18:00)

 • EC211 - Coneix i practica 6 eines avançades per a exercir com a líder (x2)

  L'exercici del lideratge exigeix coneixements i habilitats específiques, però també aplicar eines i tècniques apropiades. Aquest taller et proporcionarà l'oportunitat de conèixer i experimentar amb un grup d'eines concretes per a la pràctica dels tres... (18:00)