saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

21 de Març de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • EC16 - Seminari d'especialització. Comunica les teves idees de manera eficaç

  Com transmetre les nostres idees de manera efectiva i convincent, malgrat l'actual allau d'informació. (09:00)

 • RF19-Busques feina? Deixa que et trobem! (Horta-Guinardó)

  Registra el teu currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera passaràs a ser candidat/a a les vacants... (09:00)

 • RF88 - Practica els psicotècnics i les proves de selecció

  Quan aspirem a un lloc de treball, les persones seleccionades seran aquelles que millor s'adaptin a un determinat perfil personal i professional prèviament definit per l'empresa i per a aquest propòsit, les proves psicotècniques i les dinàmiques de grup... (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • MT08-Oportunitats laborals al sector de les telecomunicacions i les TIC

  Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector de les telecomunicacions i TIC, així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades al perfil, la formació requerida i els projectes més... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • GRUP A MIDA: 06-B PREPARA'T PER L'ENTREVISTA DE FEINA_Serveis Socials Horta-Guinardó

  Aquest taller t'ofereix consells útils tot practicant l'entrevista. Simularem una entrevista de feina per a tenir més confiança i capacitat de venda alhora d'afrontar un procés de selecció. (09:00)

 • RF49- Tinc LinKedIn, com l'utilitzo en la recerca de feina?

  LinkedIn és una de les xarxes socials més utilitzades pels reclutadors. Si tens el teu perfil optimitzat, saps com treure-li el màxim partit? Amb aquesta activitat coneixeràs les funcionalitats i aplicacions més avançades daquesta plataforma, podràs... (09:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (L'Eixample)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:30)

 • Fiscalitat per a noves empreses 1: L'IRPF

  Coneix de manera pràctica i didàctica quin sistema de liquidació d'IRPF aplicaràs a la teva futura empresa (mòduls o estimació directa) i quines obligacions fiscals bàsiques hauràs de complir.

  Monosessió: 1 sessió de 2... (09:30)

 • Com planificar la compra i venda de publicitat a Internet

  Formats, mètriques, audiències, tarifes, tecnologia. Tot el que et cal saber per treure el màxim partit a cada euro invertit en publicitat online. (09:30)

 • Pautes per començar en el món de l'e-commerce (X2)

  En aquestes sessions, obtindràs una visió global de què significa el comerç electrònic. T'oferirem eines per començar a perfilar el teu projecte i t'animarem a entrar en l'eCommerce com a alternativa i com a nova via de negoci

  Multisessió: 2... (09:30)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (09:30)

 • Claus per traccionar i fer créixer una start-up 2: Palanques de tracció

  Amb aquesta activitat la persona usuària podrà determinar quins són els elements clau a treballar per fer avançar la seva start-up. Es tracten aspectes generals però es fa especial èmfasi en el treball per la start-up pròpia.Monosessió: 1 sessió de 4... (09:30)

 • Visita Empresa CEM CLAROR

  Data: 21 març 2018 Hora: 10:00 hores (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:00)

 • Experiència d'usuari en entorns mòbils: com dissenyar una app atractiva i usable

  Coneix les tècniques assegurar la facilitat dus i la bona percepció de lusuari en el disseny d'un producte per plataformes mòbils. Com millorar l'experiència d'usuari, els processos i'eficiència per crear una app d'èxit. (10:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (10:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Formes jurídiques i tràmits 1: autònoms/es i societats civils

  En aquesta activitat coneixeràs les característiques de les formes jurídiques d'Autònom/a i Societat Civil: què són, quins avantatges i inconvenients tenen, així com quins tràmits s'haurien de fer si volem constituir-ne una, quins costos tenen, a quin... (12:00)

 • OC29 - Autoconeixement: caminant cap el teu objectiu professional (x3)

  Com definiries el teu objectiu professional? Saps quines son les teves habilitats i punts forts? Vine i tajudarem a dibuixar el teu objectiu professional. Farem una capbussada a l autoconeixement i detectarem recursos i necessitats que ens ajudaran a... (12:00)

 • EC181 - Tothom pot liderar: descobreix per què i com (Horta-Guinardó)

  El lideratge és necessari cada vegada que diverses persones s'ajunten per col·laborar en un objectiu o tasca comuna. Però sovint cap dels participants té totes les qualitats del/de la líder ideal, encara que sí que les reuneix el conjunt del grup. Tothom... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Dona a conèixer el teu negoci a través d'internet - Sarrià-Sant Gervasi

  - Conèixer els passos bàsics que presenta l'elaboració d'un Pla de màrqueting digital. - Identificar l'estratègia més adequada segons la tipologia de comerç i la situació inicial. - Definir la tipologia d'accions necessàries per garantir l'assoliment... (13:45)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç - Ciutat Vella 21/03/2018

  Acompanyar als petits comerços a gestionar els seus negocis amb una visió de futur: La visió i missió dels comerços. Passat, present i futur. Facilitar eines de gestió interna per focalitzar cada comerç en allò que aporta valor a l'empresa. Oferir... (14:00)

 • Gestió fiscal 1: Autònoms/es i societats civils

  Durant la sessió, totalment pràctica, aprendreu els conceptes bàsics sobre fiscalitat aplicats als professionals i els procediments per a realitzar el compliment legal de les obligacions tributaries i tenir una bona gestió i control de l'activitat... (15:00)

 • RF21-Dissenya la teva estratègia d'autocandidatura per apropar-te a les empreses

  Descobreix les diferents maneres d'apropar-te a les empreses i dissenya una bona estratègia de difusió de la teva candidatura per optar a aquelles ofertes de feina que les empreses mai arriben a publicar. (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Innovació Disruptiva: com competir contra el peix gran i guanyar

  Les innovacions disruptives estan fent riques a les petites empreses que les porten a la pràctica, però aquest èxit no és fruit de l'atzar, ni és patrimoni d'uns pocs. Tu i la teva empresa podeu buscar la innovació disruptiva. T'expliquem com... (15:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Com usar Facebook des d'una perspectiva de negoci

  Màrqueting, comunicació, identitat on line, creació de marca, relació amb els clients i seguidors: descobreix les possibilitats de Facebook en l'empresa. (16:00)

 • Protegeix la teva privacitat en les xarxes socials: detecta, evita i soluciona intrusions i robatoris de dades

  T'han robat la contrassenya i han accedit al teu compte, no pots accedir a les teves dades, t'han robat imatges i les estan difonent, has perdut dades i no saps com recuperar-les, t'estan assetjant per Internet Pren el control i reacciona adequadament. (16:00)

 • Networking a Internet: crea i amplia la teva xarxa virtual de contactes professionals

  Coneix tècniques i eines per construir, gestionar i fer més eficient la teva xarxa de relacions professionals. (16:00)

 • JO04 - Connectant amb el meu valor afegit

  Saps què és el que fas millor? Saps que això és el teu capital i el que et diferencia d'altres candidats i candidates? El teu valor afegit (les teves motivacions, habilitats i competències) és el que et farà únic i irrepetible en el mercat de treball.... (16:00)

 • Introducció a la maquetació per a la web

  Maquetar una web consisteix en convertir el disseny i l'arquitectura del lloc a codi per al programador. Aquesta és una professió molt demandada que requereix de coneixements de diverses disciplines, com estils CSS, HTML, etc. (16:30)

 • EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte (Horta-Guinardó)

  Com resols les discrepàncies? No aconsegueixes el que vols? Negociar, vendre i convèncer són accions molt relacionades, però no són el mateix. Pots escollir entre les tres, i cada una delles, et portarà a un resultat diferent. Quina prefereixes? En... (17:30)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (17:30)

 • Impulsem el que fas 2018: Sessió informativa

  Coneix la convocatòria 2018 del programa de subvencions per a l'impuls socioeconòmic del territori, "Impulsem el que fas". T'informem de les modalitats previstes i t'assessorem si ets una empresa, entitat o persona amb una idea de projecte que pugui... (18:00)

 • JD25-Kryptonites, ratpenats i dones meravella: descobrint els meus poders ocults

  Tot heroi/heroïna comença per una causa. A la sèrie "Herois", veiem com poc a poc descobreixen els seus lemes, emblemes i aliats. Amb aquesta activitat volem acompanyar-te a descobrir els teus talents, el potencial que tens per oferir i com teixir... (18:00)