saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

20 de Març de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • Illustrator per a creatius: introducció al disseny gràfic d'apps

  Practica les eines que s'utilitzen professionalment per analitzar i dissenyar una interfície semblant a les apps d'èxit del mercat. (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • RF20-Busques feina? Posa en valor les teves competències com a candidat/a

  Registra el teu Currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. A més de donar-te d'alta també podràs accedir a altres... (09:00)

 • RF68- Activa els teus contactes potenciant les xarxes socials i el networking

  No és suficient tenir una candidatura on-line, és necessari saber-la activar tant a les Xarxes com de manera presencial per aconseguir que la candidatura tingui els seus fruits. Sha de preparar lautocandidatura, amb diverses estratègies, per arribar a les... (09:00)

 • Màrqueting per a empreses de serveis

  La persona emprenedora coneixerà quines són les particularitats de les empreses de serveis: la relació amb la clientela, la fixació del preu, l'estratègia comercial, de la venda de serveis a la venda de solucions.

  Monosessió: 1 sessió de 3... (09:30)

 • On trobar finançament per a l'empresa

  En aquesta pràctica sessió, pots conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats.

  Aquesta activitat t'habilita per a... (09:30)

 • Introducció a la gestió amb OpenERP

  OpenERP és un paquet modular en programari lliure que proporciona a petites i mitjanes empreses una eina ERP de molt baix cost d'implantació. (09:30)

 • Com funciona la comptabilitat: fes assentaments bàsics

  Aquest curs ofereix uns coneixements elementals per poder entendre com funciona la comptabilitat i com es tradueixen els informes oficials que han de presentar les persones autònomes i empresàries.

   (09:30)

 • Models de negoci en l'economia col·laborativa

  En aquesta càpsula explorarem els casos d'èxit de plataformes col·laboratives i analitzarem els seus models de negoci i quins són els elements clau que han fet que siguin acceptades per milions de persones usuàries arreu del món.

  Monosessió: 1... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Twitter per a la comunicació de l'empresa i el professional

  Si ja saps fer servir Twitter en aquesta activitat veurem usos avançats, estratègies i tàctiques per assolir objectius de comunicació i màrqueting a l'empresa. (09:30)

 • Introducció a la programació 2: programació orientada a objectes

  Coneix els conceptes de classe i objecte i adquireix les bases per aprendre qualsevol llenguatge de programació modern, tant del costat tecnologia client com tecnologia servidor. (09:30)

 • Com guanyar diners amb tècniques de màrqueting d'afiliats

  Descobreix el el màrqueting dafiliats com a model de negoci per generar ingresos online molt més efectiu que la publicitat convencional. Tipus d'afiliats, plataformes i programes in house. (10:00)

 • Visita Empresa COS Cooperativa de Salut

  Dia: 20 març 2018 Hora: 10:00 hores (10:00)

 • Twitter en clau empresarial

  Aquest curs té com a objectiu aprendre els aspectes claus d'una estratègia comunicativa empresarial a Twitter: com planificar els continguts, com crear una comunitat i com treure el màxim suc a aquesta xarxa social, coneixent i esprement les seves... (10:00)

 • Edició fotogràfica amb programari gratuït per a dispositius mòbils

  Coneix el diferents programaris sense cost per editar els teus arxius fotogràfics des del mòbil i/o tauleta: PicsArt, Camera360, VSCO, Snapseed, etc; i aprèn trucs per millorar la qualitat en la captura i el retoc dimatges. (10:00)

 • Sessió formativa per a emprendre en l'Economia Social i Solidària

  Donar informació a persones i grups emprenedors sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en la que es troba tant el projecte com l'equip gestor. (10:30)

 • Garantia Juvenil: Registra't

  Saps que si estàs registrat a la Garantia Juvenil tindràs més avantatges per ser contractat per les empreses? A més, en el marc de la Garantia Juvenil es posarà al teu abast un ventall de recursos i serveis per a què puguis formar-te, tenir una... (10:30)

 • JO03-Descobrint les ocupacions que m'interessen

  Tot camí comença en un mateix. Saber de què vols treballar t'estalviarà molt de temps i et farà més eficaç en la recerca de feina. Fes el nostre test d'Interessos Professionals i amb les ocupacions proposades comença a dissenyar la teva estratègia per a... (12:00)

 • EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

  Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve... (12:00)

 • EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Horta-Guinardó)

  Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte,... (12:00)

 • RF87-Preguntes incòmodes en una entrevista de feina

  Saps com donar resposta a les preguntes de les entrevistes? Et costa trobar les paraules adequades i saber què pots contestar i com? Saps què has de fer abans i després de l'entrevista? Si necessites millorar aquests aspectes, aquest és el teu curs. (12:00)

 • RF01 -Vine a fer el teu curriculum a Barcelona Activa (x2)

  Encara no tens fet el teu currículum? Si no tens un currículum o tens dificultats per elaborar-lo, vine a aquesta activitat de nivell inicial on et donarem les nocions bàsiques sobre com fer el currículum i posem a la teva disposició un ordinador perquè... (12:00)

 • Com tramitar telemàticament: societats

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • RF66- Superar amb èxit el procés de selecció: per on començo?

  Dins de les fases que comporta un procés de selecció incideixen un gran nombre de variables que el candidat pot utilitzar al seu favor. Amb aquesta activitat coneixeràs els aspectes més importants a tenir en compte en un procés de selecció i com estar... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (12:30)

 • El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç - Nou Barris 20/03/2018

  Acompanyar als petits comerços a gestionar els seus negocis amb una visió de futur. La visió i missió dels comerços. Passat, present i futur. Facilitar eines de gestió interna per focalitzar cada comerç en allò que aporta valor a l'empresa. Oferir... (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Saps quin és el teu impacte social? La mesura de l'impacte social com a eina imprescindible en un projecte responsable

  T'introduïm en la mesura i avaluació de l'impacte social del teu projecte de negoci, tot ajudant-te a definir els impactes socials que el teu projecte està generant o generarà en el futur. Conèixer-los et permetrà dissenyar accions que en potenciïn els... (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • OC27- Míra't en positiu

  T'has trobat mai en una situació adversa o d'estrès mentre cercaves el teu objectiu professional? Hi ha actituds que et poden ajudar a sortir de les experiències d'incertesa en els processos de recerca de feina. Analitzarem aquestes experiències i donarem... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • Gestió d'equips: sumem i transformem en col·lectiu

  La clau per la generació de coneixement i rendiment col·lectiu és la generació de confiança. La fita és transformar allò negatiu en positiu i focalitzar els esforços i recursos dels grups en aconseguir resultats amb beneficis col·lectius. Activitat... (15:30)

 • Design Thinking. Desenvolupament de productes, serveis i models de negoci disruptius.

  Estem vivint la societat de l'excés, on la oferta supera amb escreix la demanda. Destacar-nos de la competència per mitjà del valor afegit i la diferenciació del nostre producte, servei i/o model de negoci resultarà imprescindible per a la nostra... (15:30)

 • Factors clau de la logística per a un e-commerce (x2) (NOVA)

  Si estàs pensant en un negoci de venda per Internet, en aquesta multisessió parlarem d'un dels factors estratègics que cal atendre amb molta cura: la logística. Coneixerem el funcionament de tots els tipus de logística aplicada a l'e-commerce,... (15:30)

 • EC154 - Seminari d'especialització. Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

  In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation. (15:30)

 • Tècniques i eines web per a la gestió de projectes

  Descobreix els programes workgroup i desktop, que permeten gestionar projectes complexos amb equips deslocalitzats. (16:00)

 • Crea presentacions originals i animades amb Prezi

  Prezi és una eina gratuïta que permet dissenyar presentacions fugint de lestructura lineal de les diapositives, creant un discurs narratiu amb jerarquies, relacions, superposicions, etc. (16:00)

 • Aprèn a planificar eficaçment un projecte web

  Com definir la creació duna web des del seu inici, marcant les seves funcionalitats, els requeriments, i fent els seguiment de lequip de disseny i programació. (16:00)

 • Introducció pràctica a la impressió 3D per a professionals i pimes

  Descobreix les possibilitats i aplicacions de les impressores 3D, els programes associats i com imprimir objectes. (16:00)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (16:00)

 • Fonaments de les CSS

  Les CSS són la segona capa del web, indispensable per a la visualització del continguts. Aprèn a donar estil gràfic a un web maquetat amb HTML5. (16:30)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (17:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (17:00)

 • JP26-Marca personal: aprèn a construir-la per trobar feina

  Has sentit parlar del personal branding? La marca personal, allò que tu ets i et defineix, és el teu tret característic. Aprèn a fer que la teva marca aparegui allà on els reclutadors van a buscar personal. Les xarxes socials i el web 2.0 seran els teus... (17:30)

 • JO08 - Tens estudis superiors i no saps cap a on tirar?

  Has finalitzat el grau universitari i/o el màster però ara no saps per on començar la recerca de feina? En aquesta activitat t'explicarem com donar les primeres passes en el mercat laboral per titulats/des superiors. Com establir els teus objectius,... (18:00)

 • EC169 - CDC Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

  Lautoconfiança ha de ser leina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions,... (18:00)

 • Photoshop per a creatius: introducció la tècnica del Matte Painting

  Practica les eines que s'utilitzen professionalment per fer integracions creatives de diverses imatges en un mateix document. Aprèn el Matte Painting, utilitzat en espots publicitaris, cartells i pellícules. (18:00)

 • EC182 - Eines i habilitats pràctiques de lideratge (x2)

  Les persones líders fan que un grup avanci posant en joc el millor de cadascun/a dels i les seves membres. En aquest curs aprendràs i exercitaràs habilitats per aconseguir-ho. (18:00)

 • CO49 - Els tipus psicològics: Coneix-te i millora (X3) (NOU)

  Aquesta activitat ofereix un apropament amè i interactiu a una de les propostes amb major influència en la psicologia moderna a lhora de conèixer-nos: els tipus psicològics de Jung. Lactivitat també introdueix les dues eines dautoconeixement més... (18:00)

 • EC195 - Vols assegurar-te que comuniques bé? Aquest és el teu camí! (x4)

  Si vols conèixer els secrets duna bona habilitat en comunicació i quines eines i estratègies utilitzar per fer arribar els teus missatges amb la màxima eficàcia, aquest és el teu itinerari. Aprendràs a potenciar els teus recursos comunicatius, a utilitzar... (18:00)