saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

19 de Març de 2018
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 • RF78 - Gestió del temps en la recerca de feina

  Saps com gestionar de manera més productiva la recerca de feina? Els mapes mentals són una eina fàcil d'aprendre i utilitzar per estimular la creativitat i ajudar a organitzar el procés de recerca de feina. (09:00)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Horta-Guinardó)

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (09:00)

 • MT16 - Oportunitats laborals al sector dels serveis socials

  Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector dels Serveis Socials, així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades als perfils, la formació requerida i les iniciatives/projectes... (09:00)

 • Moodle: dissenya i administra una plataforma de formació on line

  Moodle és una plataforma en programari lliure que permet dissenyar entorns d'ensenyament a través d'Internet. (09:00)

 • EC90 - Seminari d'especialització. Gestió de les nostres respostes emocionals (x2)

  Avui dia és fonamental saber gestionar les nostres respostes emocionals amb els altres i amb nosaltres mateixos per tal de donar la nostra millor versió. Una correcta gestió de les emocions ens permetrà tenir més possibilitats d'èxit professional i gaudir... (09:00)

 • Com utilitzar Pinterest en el teu posicionament personal i d'empresa

  Pinterest és una xarxa social que permet crear i compartir col·leccions d'imatges relacionades amb temes d'interès dels usuaris. Descobreix com utilitzar-la per a la teva comunicació professional. (09:00)

 • Vendre és un repte 2: Més enllà de les tècniques, què més m'ajuda a vendre?

  Aquesta activitat pretén anar més enllà de les tècniques de venda per conèixer que altres aspectes més qualitatius ens ajuden a vendre més. Què fan els venedors quan les seves vendes són altes? Què deixen de fer perquè no els ajuda a vendre? Estudiem i... (09:30)

 • Comunica les teves idees de forma viral amb GIFs animats

  Els gifs animats estan vivint un boom de la mà de les xarxes socials i de les plataformes mòbils. Són senzills de fer, molt gràfics i fàcilment viralitzables. Apren a crear-ne amb eines gratuïtes. (09:30)

 • Your business financial plan

  Learn the main financial concepts needed to create your financial plan as well as the income statement, the balance sheet, the statement of cash flow and investment plan.

  Monosession: 1 session of 3 hours

  Free of charge activity

   (09:30)

 • Introducció al disseny 3D amb Blender

  Blender és una aplicació de creació 3D en programari lliure: modelatge, animació, composició i edició de vídeo, simulació física i creació de jocs i contingut interactiu. (10:00)

 • Com funcionen les licitacions? Taller pràctic per conèixer els aspectes clau per presentar-se a concursos públics.

  Esteu interessades en presentar-vos a concursos públics? No sabeu com encarar el procés? Aquest taller teòric i pràctic treballa els aspectes clau que cal conèixer per licitar, a través d'un recorregut de les qüestions més formals així com l'anàlisi dels... (10:00)

 • Com iniciar un projecte mobile: principis per a la creació d'apps

  Coneix els aspectes claus que cal tenir en compte al plantejar un projecte professional per smartphones o tauletes: selecció de la plataforma, sistema operatiu, tecnologies suportades, eines de creació, distribució (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (11:00)

 • RF70- Aprèn a redactar la teva "bio" a LinkedIn i altres xarxes socials

  Aprèn a redactar una descripció professional efectiva per tal d'assolir posicionament, definir la pròpia proposta de valor, enfortir la marca personal i/o aconseguir nous clients. Millora la teva imatge on-line, augmenta la teva visibilitat a les xarxes,... (12:00)

 • EC107 - Autolideratge exprés!

  Aquesta sessió pràctica t'ajudarà a afrontar un repte professional, a través de dinàmiques que et permetran treballar la superació dels frens personals, trobar la motivació i l'energia necessàries per obtenir aprenentatges i generar el teu pla d'acció. (12:00)

 • RF19-Busques feina? Deixa que et trobem!

  Registra el teu currículum a la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a Barcelona Activa. D'aquesta manera passaràs a ser candidat/a a les vacants... (12:00)

 • Noves maneres de finançar projectes emprenedors socials, ambientals i culturals

  Tens un projecte emprenedor amb vocació social, ambiental o cultural? Necessites recursos econòmics per tirar-lo endavant? Vine a conèixer les plataformes i entitats que actualment financen projectes com el teu; esbrina què et poden oferir i com... (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Nou Barris )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:30)

 • Dona a conèixer el teu negoci a través d'internet - Sant Martí 19/03/2018

  Conèixer els passos bàsics que presenta l'elaboració d'un Pla de màrqueting digital. Identificar l'estratègia més adequada segons la tipologia de comerç i la situació inicial. Definir la tipologia d'accions necessàries per garantir l'assoliment... (14:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • GRUP A MIDA: 05 TALLER ELABORACIÓ CV_Tres Turons

  En aquest taller pràctic de nivell inicial, et donarem les nocions bàsiques sobre com fer el currículum. Posarem a la teva disposició un ordinador per a que puguis realitzar un CV atractiu per a les empreses. (15:00)

 • CO16 - Coaching positiu: Treballar des de dins per aconseguir els teus reptes fora (x3)

  En un entorn canviant i d'incertesa, necessitem més que mai invertir en emocions positives que enriqueixin la nostra actitud. L'actitud exitosa depèn d'un treball intern que permetrà treure tot el partit al nostre talent. (15:00)

 • Introducció al màrqueting empresarial

  Aprén de manera simple però rigorosa, didàctica, directa i molt pràctica, els conceptes claus i les eines de màrqueting a tenir en compte per a multiplicar l'impacte comercial i de marca del nostre negoci, així com per a fidelitzar... (15:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (15:00)

 • RF38 - Prepara't per a una entrevista de feina en Skype/Hangout

  La irrupció de les noves tecnologies i les eines 2.0 ha fet canviar els processos de selecció actuals. Les entrevistes de selecció presencials, donen lloc a entrevistes virtuals on el reclutador i lentrevistat/da han de posar en joc noves habilitats i... (15:00)

 • Saps com i per què fer un estudi de mercat?

  Introdueix-te en el món dels diferents estudis de mercat, donant-nos els coneixements bàsics per fer aquesta investigació tan necessària per a la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • Màrqueting en xarxes socials per a persones emprenedores

  En aquesta sessió, la persona participant coneixerà el potencial de les xarxes socials per al seu negoci, així com la manera de treure'n el màxim profit possible, tot reconeixent les xarxes socials més adequades i la millor manera... (15:30)

 • Tweetdeck i Hootsuite: gestiona i controla la informació als teus comptes de Twitter

  Coneix aplicacions per gestionar més eficaçment la informació que tarriba i que emetes via Twitter. Programes i serveis per controlar diversos comptes, saber quins són els temes dèxit del moment i també per conèixer estadístiques de la teva activitat en... (16:00)

 • Lideratge en femení

  * Capacitar a les dones emprenedores professionals a practicar i treure el màxim partit a la seva autoritat, la seva capacitat d'influència i inspiració amb les persones que la rodegen (equips en xarxa, col·laboradors, clients...) * Reconèixer quins són... (16:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (16:00)

 • Sistemes d'Informació geogràfica amb QGIS Desktop 2.18 Las Palmas

  Aprèn a utilizar el QGIS, el programa de visualització, edició i anàlisi de dades que conforma un sistema d'informació geogràfica. És un programari gratuït de codi lliure i multiplataforma que s'ha convertit en un referent entre els SIG i en l'alternativa... (16:00)

 • Youtube: optimització de vídeo i estratègies per guanyar audiència

  El vídeo on line és un dels canals més impactants per a la promoció empresarial a la Xarxa. Descobreix què cal fer per aprofitar YouTube com a eina de comunicació i interacció amb els potencials clients. (16:00)

 • Crea i gestiona la teva identitat digital professional

  Disposar duna identitat digital treballada o, el que és el mateix, una acurada imatge personal dins de la Xarxa, sha convertit en un element molt important per a la trajectòria professional. (16:00)

 • Introducció a la plataforma de desenvolupament Arduino

  Primers passos amb Arduino, des de la programació fins un projectes: llegir sensors, utilitzar actuadors i controlar motors. (16:00)

 • Fonaments del llenguatge HTML i HTML5

  Familiaritza't amb el cos central de lHTML5 i les etiquetes HTML més utilitzades`per realitzar qualsevol projecte web. (16:30)

 • JM01-En quins sectors hi ha feina a Barcelona?

  Si estàs buscant feina, cal que coneguis bé l'entorn per poder apropar-te a les ofertes que més t'interessin. Coneix on es troben les oportunitats laborals reals, quines són les ocupacions més demandades i en quins sectors hi ha més possibilitats de... (18:00)

 • RF04 - Saps com fer un CV per competències?

  Saps quines són les competències clau que demana el teu perfil professional? Identifica-les i coneix els diferents models del CV per competències i com incorporar-les d'una forma clara i entenedora al teu currículum. (18:00)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (18:00)

 • EC193 - Coneix el teu perfil negociador i fes-te un full de ruta

  Vols saber quin és el tu perfil negociador? Quins són els ingredients que faciliten o dificulten negociar amb èxit? A més d'aprendre i millorar les tècniques de negociació, és important reconèixer les competències associades en establir un bon acord per a... (18:00)